PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

chips -> PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS (8.10.2008 12:51:59)

Mene pa zanima ,kaj morem napisati v prošnji za polovični delovni čas,sem bila danes pri šefici in je rekla da še ni imela takšnega primera da se naj grem jutri na upravo pozanimati kaj in kako.Da  morem poslati najprej prošnji za skrajšani delovni čas.
Upam da mi lahko katera pomaga
lp

tinamina -> RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS (8.10.2008 13:20:10)

Šefica ti mora sestaviti aneks k osnovni pogodbi v katerem navede da pač greš na krajši delovni čas in obdobje za koliko časa boš tako delala, ti šefici napišeš samo obvestilo kdaj ga boš nastopila, stiskaš si obrazec za csd, ga imaš na internetu, in ta izpolnjen zahtevek in aneks predložiš csd-ju in to je vse.Krajši del. čas je tvoja pravica, zato ne rabiš prošnje pisat, delodajalca zgolj obvestiš. Upam da sem ti pomagala,lp

marty5 -> RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS (8.10.2008 18:43:25)

Sem ti poslala na ZS primer vloge, ki sem jo jaz uporabila. Namenoma sem jo naslavilo kot "vloga" in ne prošnja, ker ti dejansko delodajalec to mora omogočit. Upam, da ti bo kaj pomagalo.

Caia -> RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS (19.10.2008 20:49:44)

IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Sem ti poslala na ZS primer vloge, ki sem jo jaz uporabila. Namenoma sem jo naslavilo kot "vloga" in ne prošnja, ker ti dejansko delodajalec to mora omogočit. Upam, da ti bo kaj pomagalo.

hej, lahko tudi meni pošlješ primer. Moram še ta teden oddati v službi, pa ne vem kako naj oblikujem, Hvala.

piškotika -> RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS (22.10.2008 12:00:15)

Tudi jaz bi prosila, če mi lahko katera pošlje vzorec prošnje za skrajšan delovni čas. Lepo prosim, saj nimam časa brskat po zakonih (oba otroka in jaz smo zboleli), prošnjo pa moram oddati še ta teden.

HVALA

petrcamg -> RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS (26.10.2008 13:20:00)

marty 5, tudi jaz bi te prosila, če mi lahko na ZS pošlješ vlogo..
Hvala!

tianatian -> RE: PROŠNJA ZA SKRAJŠANI DEVNI ČAS (3.12.2008 22:44:08)

Tudi jaz bi lepo prosila za vzorec, če mi lahko pošlješ.
Hvala

Stran: [1]