|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hormončki??
17.3.2005 13:50:19   
simonas
Upam, da mi bo znala katera kaj pomagati:zmeden2:. Že dolgo časa imam probleme z raznimi bulicami in zatrdlinicami:(, ki pa niso boleče in čez čas same izginejo. Včeraj pa sem pod desno pazduho opazila tako večjo bolečo bulico:(. Saj je res, da sem se jih že skoraj navadila a ta me boli:((. Velika je pa tako kot zrno graha in se vidi s prostim očesom (torej ni podkožna bulica kot ostale):zmeden:. Najprej sem mislila, da se mi je pojavil kak čuden mozolj a mislim da ni to, ker ima tako neko ločeno obliko od tkiva. A je imela že katera kaj podobnega? Mislite da me hormončki jezijo? Kakršen koli nasvet bo zelo dobrodošel...:zmeden::zmeden::zmeden:

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hormončki??
17.3.2005 14:00:03   
biba77
Simona, najbolje se bos pocutila, ce bos sla do svoje G, ki te bo pregledala in ti bo ta povedala, kako in kaj...

Sicer pa sem sama bila na istem in me je pomirila. Hormoncki, je rekla...
Ce pa se ukvarjas z kaksno resno mislijo, naj te potolazim: moja tasca 15 let zivi z rakom na dojki in mi je rekla, da rak ne boli. Posledice raka, ja, same bulice in zatrdline pa je nikoli niso bolele. :)

Jaz sem vcasih dobila vozlicke tudi, ce sem po nekaj neaktivnega casa pretiravala s fitnesom (roke+prsni kos). :zmeden::zmeden::zmeden: Vcasih pa enostavno med ciklusom. Pridejo, so in izginejo...

:miska:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hormončki??
17.3.2005 14:03:55   
simonas
Hvala Astra za tolažbo. Saj nisem mislila na najslabše. Vem da rak ne boli, zato tudi hodim vsake pol leta na preiskave na dojkah, ker imam zatrdlinice ki ne izginjajo in ne bolijo. Pa so rekli, da za zdaj nič sumljivo ne zgleda, mamografije pa mi še niso naredili.

Če so hormončki pa naj bodo. Bom pa poskusila prit do svoje G.

Hvala:rozica:

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hormončki??
17.3.2005 14:04:09   
mujcek
jaz bi za vsak slučaj obiskala G ali pa splošnega zdravnika, potem ti nekak odleže, če ti rečejo, da ni nič hudega :zmeden2:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?