hormončki?? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

simonas -> hormončki?? (17.3.2005 13:50:19)

Upam, da mi bo znala katera kaj pomagati:zmeden2:. Že dolgo časa imam probleme z raznimi bulicami in zatrdlinicami:(, ki pa niso boleče in čez čas same izginejo. Včeraj pa sem pod desno pazduho opazila tako večjo bolečo bulico:(. Saj je res, da sem se jih že skoraj navadila a ta me boli:((. Velika je pa tako kot zrno graha in se vidi s prostim očesom (torej ni podkožna bulica kot ostale):zmeden:. Najprej sem mislila, da se mi je pojavil kak čuden mozolj a mislim da ni to, ker ima tako neko ločeno obliko od tkiva. A je imela že katera kaj podobnega? Mislite da me hormončki jezijo? Kakršen koli nasvet bo zelo dobrodošel...:zmeden::zmeden::zmeden:

Simona

biba77 -> hormončki?? (17.3.2005 14:00:03)

Simona, najbolje se bos pocutila, ce bos sla do svoje G, ki te bo pregledala in ti bo ta povedala, kako in kaj...

Sicer pa sem sama bila na istem in me je pomirila. Hormoncki, je rekla...
Ce pa se ukvarjas z kaksno resno mislijo, naj te potolazim: moja tasca 15 let zivi z rakom na dojki in mi je rekla, da rak ne boli. Posledice raka, ja, same bulice in zatrdline pa je nikoli niso bolele. :)

Jaz sem vcasih dobila vozlicke tudi, ce sem po nekaj neaktivnega casa pretiravala s fitnesom (roke+prsni kos). :zmeden::zmeden::zmeden: Vcasih pa enostavno med ciklusom. Pridejo, so in izginejo...

:miska:

simonas -> hormončki?? (17.3.2005 14:03:55)

Hvala Astra za tolažbo. Saj nisem mislila na najslabše. Vem da rak ne boli, zato tudi hodim vsake pol leta na preiskave na dojkah, ker imam zatrdlinice ki ne izginjajo in ne bolijo. Pa so rekli, da za zdaj nič sumljivo ne zgleda, mamografije pa mi še niso naredili.

Če so hormončki pa naj bodo. Bom pa poskusila prit do svoje G.

Hvala:rozica:

Simona

mujcek -> hormončki?? (17.3.2005 14:04:09)

jaz bi za vsak slučaj obiskala G ali pa splošnega zdravnika, potem ti nekak odleže, če ti rečejo, da ni nič hudega :zmeden2:

Stran: [1]