|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 10:54:16   
Pi-kica 1
Moj sinček bo avgusta, ko bomo šli na morje, star osem mesecev. Kaj menite o kampiranju s tako mjhnim otrokom? Šli bi pa s šotorom. Malo me skrbi, da ni še premajhen, zato se odločam med kampiranjem in apartmajem.

Lp

Pi-kica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:00:26   
Klepica
Pikica 1 ali boste v šotoru ali v prikolici. Mi smo bili z našo v prikolici, ko je bila stara štiri mesece, in ni bilo nobene panike. Paziti je treba, da je prikolica v senci. Mi smo bili v kampu, kjer imajo pri sanitarijah še poseben prostor za dojenčke. V šotoru pa se mi zdi malo tvegano, predvsem zaradi ohladitev in morebitnega dezja. Prijetno razmišljanje o počitnicah.

:morje: Klepica

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:00:43   
Seven*
Jaz sem ful za kampiranje. V bistvu je bolj problem, da se bos morala sama odlociti kaj ti je lazje.. Ce tebi kampiranje ni problem, bo tudi malecki uzival. Jaz ze od nekdaj sotorim in to mislim tudi nadaljevati. Pri osmih mesecih mislim, da ne bi smelo biti vec nobenega problema.. Samo, da potem ne bos ti prevec utrujena in ne bos imela nic od dopusta.. :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:04:19   
puri
Jaz sem bila v prikolici s tamalim, ko je bil star samo en mesec in je blo prav luštno!

LP:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:05:13   
JASNA D
Sredi lanskega avgusta smo kampirali s takrat 11 mesečnikom. Dve noči dežja in hudih neviht v Posočju. Prava avantura - ampak smo vsi preživeli. Lepo kampiranje. Otroci so bolj utrjeni, kot si mislimo starši, pa še všeč jim je.

LP, Jasna

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:19:30   
malika
Mi smo bili lani celo poletje v prikolici in je bilo čisto OK.

Za šotor pa le glej, da bo dovolj velik in s tem tudi zračen. Drugače pa itak nima kaj bit. Edino v primeru slabega vremena :((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:29:15   
Anonimen
Ja, tudi jaz sem pomislila na slabo vreme. Takrat je razlika med šotorm in apartmajem, kjer ima otrok notri kaj početi. Sicer mi že od treh mesecev naprej počitnikujemo v prikolici in je bilo vedno O.K. Samo med šotorjenjem in bivanjem v prikolici se meni zdi ogromna razlika.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:32:58   
KatjaK
Tudi mi vsako leto pocitnikujemo s sotorom, no pa tudi v apartmaju smo bili lani. Oboje je cool. Pa saj mal more bit avanturisticno, da je zanimivo ne samo nam ampak nasim pikcem.
Lp Katja:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:41:08   
malika
če se boste slučajno odločili za apartma, pa bodi pozorna na to, da ni preveč stopnic, da ne boste vse krame vlačili kot stari slovani po stopnicah gor in dol, pa še voziček,.... UH

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 11:59:54   
nikitta
:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 12:35:37   
Mojca20
Jaz ne vidim ovir, vendar bi se jaz odpravila južneje, mogoče Hvar, kjer smo bili 3 tedne pa ni nič deževalo! Notri se postavi prenosna posteljica in to je to. Zdi se mi pa da je za to fajn tisti družinski šotor (npr. Induplati), no ko ga bomo kupili, bomo pa tudi mi nadaljevali s kampiranjem, aja pa hladilnika nimajo vsi kampi.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 12:54:28   
viv_
Midva z možem sva prej kakšnih 8 let vedno šotorila, no lani, ko je bila mala stara 8 mesecev, smo se pa odločili za hišo (imamo vikend v Peroju, ki ga prej poleti nisva skoraj nikoli koristila). Se nama je zdelo enostavneje, predvsem zaradi kuhinje, pa Mirna takrat še ni hodila, tako da jo je bilo laže okrog prenašat, pa več prostora je za shranjevanje vseh pripomočkov, tudi glede kopalnice je bolj enostavno... Letos, ko bo poleti stara 20 mesecev gremo pa definitvno spet s šotorom in to iglujem. Tisti veliko nam ne pridejo v poštev, ker se med dopustom večkrat "selimo", dlje kot 3-4 dni ne bomo na enem mestu.

LP in v vsakem primeru čim lepši dopust!

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 16:01:35   
Gina
Naš je bil star 1 mesec in pol, pa ni bilo nobenega problema v prikolici.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 20:13:19   
Anonimen
Jaz lahko samo povem izkušnjo moje prijateljice. Šli so v prikolico, pupa je bila stara 8 mesecev in je staknila neko bakterijo, verjetno v sanitarijah, kamor je hodila z mamo, ko sta posodo prali. Otrok se mimogrede dotakne česa, npr. umivalnika. V glavnem, skoraj bi umrla. Ko so končno našli zdravnika - pediatra, seveda privat, ker jih drugi niso hoteli sprejeti, češ, da nimajo izkušenj z otroci, jih niso več spustili iz Hrvaške. Skoraj bi se ji zmešalo, ona je namreč hotela le hitro prvo pomoč, ker je bila mala že v nezavesti, pa bi potem šla takoj v Slovenijo k našim zdravnikom. Pa ji je ta pediater povedal, da ne bo prišla niti do meje, pa bo mala umrla. Morali so ostati tam in hoditi po injekcije vsaki dve uri, ker je niso hoteli pustiti v bolnici. Grozna izkušnja. Še isto leto so prikolico prodali in nikoli več niso šli v kamp. Aja, to pa je bilo v kampu v Medulinu.
Mi bomo raje šli v apartma, je veliko bolj čisto. Seveda pa se vsaka odloči sama, le dobro je vedeti, kaj vse se lahko zgodi.:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 21:26:00   
Gina
Blacky, jaz hodim že vse življenje v kampe, pa z otroki ravno tako, pa se mi zdi še vedno fajn. Pravzaprav veliko boljše kot apartmaji. Tam sem bila samo 2x in obakrat našla škorpiona.
Je pa s kampi tako, da hočem iti samo v take, kjer so sanitarije čiste, pa kjer tudi vse ostalo ves čas čistijo. Meni je prikolica moj drugi dom, tam se mi nič ne zdi tuje ali umazano, kar bi se mi sicer zdelo v vsakem hotelu, ker mam pač take čudne predsodke. Ampak smo pa ljudje tako različni. Enemu paše nekaj, drugemu nekaj drugega. Tako je.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kampiranje z dojenčkom
17.3.2005 22:00:09   
Pinja
Tudi midva vedno kampirava, imava pa tavelik šotor od Induplatija, pa hladilnik, dve mize, stole pa ležalnike tud sabo vlečeva (še dobr, da imava kombi :)- ), letos ko bo Taja stara 7 mesecev, bova šla pa rajši v prikolico od mojga očeta, ker je postavljanje tega šotora precej zamudno, pa še z osebnim avtom bova šla, k ma klimo. Sicer pa otroka ne rabiš v sanitarije vlečt, če se bojiš okužb, mal vode na sončku pogreješ in ga umiješ, lula pa itak še v plenico. Torej, če imata dovolj velik šotor, ki v avtu ne zavzame veliko prostora, ne vidim ovir. Jst bi sigurno šla z šotorom, če bi v kombi lahko namestila Tajin stolček (ima samo dva sedeža, zadaj je pa tovorni), ker šotor zavzame skoraj cel prtlažnik :zmeden:, pa to z osebnim avtom ne bo izvedljivo.

Bomo drugo leto zamenjali kombi, če verjameš v Smrkce :)-:)-:)-.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Kampiranje z dojenčkom
18.3.2005 9:09:55   
kalimero
Blacky, to je sicer res grozna izkušnja. Ampak kaj takega se ti teoretično lahko zgodi kjerkoli.
Naši so bili vsi trije stari po nekaj mesecev, vedno šotorimo, nikoli ni bilo nobenega problema.

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......