Anonimen -> Kampiranje z dojenčkom (17.3.2005 20:13:19)
|
Jaz lahko samo povem izkušnjo moje prijateljice. Šli so v prikolico, pupa je bila stara 8 mesecev in je staknila neko bakterijo, verjetno v sanitarijah, kamor je hodila z mamo, ko sta posodo prali. Otrok se mimogrede dotakne česa, npr. umivalnika. V glavnem, skoraj bi umrla. Ko so končno našli zdravnika - pediatra, seveda privat, ker jih drugi niso hoteli sprejeti, češ, da nimajo izkušenj z otroci, jih niso več spustili iz Hrvaške. Skoraj bi se ji zmešalo, ona je namreč hotela le hitro prvo pomoč, ker je bila mala že v nezavesti, pa bi potem šla takoj v Slovenijo k našim zdravnikom. Pa ji je ta pediater povedal, da ne bo prišla niti do meje, pa bo mala umrla. Morali so ostati tam in hoditi po injekcije vsaki dve uri, ker je niso hoteli pustiti v bolnici. Grozna izkušnja. Še isto leto so prikolico prodali in nikoli več niso šli v kamp. Aja, to pa je bilo v kampu v Medulinu. Mi bomo raje šli v apartma, je veliko bolj čisto. Seveda pa se vsaka odloči sama, le dobro je vedeti, kaj vse se lahko zgodi.:zmeden:
|
|
|
|