Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 9:41:07
|
|
|
|
boško
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:lepo cartaj svojega NIkca in uživajte vsi v tem lepem sončnem dnevu pa še enga:angel: da bo čuval tvojo bebico lp:nosecka:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 9:41:40
|
|
|
|
CIPRESA
|
ČESTITKE pa res ni bilo tako hudo. Zdaj čakamo še Spacy, ki se nič ne oglasi. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 9:43:52
|
|
|
|
Erdbeere
|
ČESTITKE ŠE ENKRAT :bravo: 9nebesa :bravo:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 9:48:40
|
|
|
|
smrka
|
:kuza: hitro si rodila.... cestitke vsem trem!!!! :rozica:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 10:04:18
|
|
|
|
tinčica
|
:bravo::bravo:čestitke:bravo::bravo:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 10:04:19
|
|
|
|
pravljica
|
o, ko bi šlo pri meni tako lepo :bravo: :darilo:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 10:06:13
|
|
|
|
Teni_
|
Čestitke in veliko cartanja:bravo::bravo::bravo: LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 10:17:01
|
|
|
|
zara3
|
Čestitke vsem trem!!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica: lp, Zara:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 10:44:46
|
|
|
|
nita
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Iskrene čestitke! Kak te ni nič bolelo mi še ni čist jasen. No, hvala bogu, da te ni. Lepo uživajte in se cartajte. L.P. Anita :rozica:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 10:55:01
|
|
|
|
majča
|
čestitke še od mene.... pa veliko crtlanja s tvojimi fanti ti želim :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 10:57:34
|
|
|
|
puri
|
Čestitke obema šeenkrat!!!:bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 11:10:31
|
|
|
|
rainbow
|
Čestitke, :bravo::bravo::bravo:mala maja, ko bi še jaz tak fajn rodila. kaj si bila že čez rok? Lepo se cartajte:rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 11:22:14
|
|
|
|
Žaža
|
Happy birthday malemu Niku :torta::racka::racka: Mamici in atiju pa en velik sopek :rozica::rozica::rozica: Žaža
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 11:35:16
|
|
|
|
bambi
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Bambi
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 12:02:59
|
|
|
|
ČITA
|
Z mano je bilo isto, no skoraj. Meni so zaradi pritiska 150/100 3 tedne prej sprožili. Mi je pa CTG že ko sem rojevala delal non stop ravno črto. Sej ne moreš verjet. Sem e pa veliko počasneje odpirala kot ti. Drugače sem pa še danes hvaležna sestri na E oddelku v LJ Mariji Čebular, ki je edina (med vsemi dohtarji in ostali) imela "posluh" zame in me je zdravnica na njeno prigovarjanje poslala v porodno (mela sem ful popadke, samo ker je ctg kazal ravno črto sem "švicala" v sobi. In če je kje katera, ki to sestro pozna naj se ji v mojem imenu zahvali. Nikoli ne bom pozabila nanjo.
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 12:21:10
|
|
|
|
Dolina
|
:bravo::bravo::bravo: Čestitke!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 12:56:13
|
|
|
|
spacey
|
Vse najlepše želje malemu oz. velikemu Niku ter družinici :bravo::bravo::bravo: in obilo cartanja. 9nebesa9nebesa9nebesa Mamici pa velik šopek :rozica::rozica::rozica: za tako dobro izpeljan porod. :bravo::bravo::bravo: Cipresa: jaz še vedno čakam, pa nič... :zmeden: Lp; P 9nebesa še 4 dni
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 13:05:31
|
|
|
|
mala maja
|
Spacey a si še kar doma. Ej potolaži se 24 je polna luna to je pa tudi samo še 6 dni.:bravo: 10.3 ko smo rodili mi je bil lunin mlaj :bravo::bravo: in porodni blok takoooooooooooo pohen da so pordnce, ki naj bi po porodu ležale 3 ure v porodni sobi po 1 uri pošopali na oddelek. :zmeden:13.3 ko sem šla domov je šlo 18 porodnic domov 9nebesa9nebesa(se pravi da je bilo cca15 porodov 10.3-kar je pa full) Rainbow bila sem 2 dni čez rok, pa še ker so mi rok prestavili iz 14.2. na 8.3 , pa zaradi pritiska sem vedela da mi bodo sprožili porod na datum če ne bom še rodila. Ja popadki pa res niso bili boleči. Vedela sem kaj me čaka, ampak to sploh ni bilo to. Res zadnje dva sta bolela(takrat sem mislila sedaj se je šele zares začelo) in ko je prišla babica da bomo rodili me je taka panika zagrabila da so me 3 miril. Če po pravici povem sem se jokala zaradi bolečin ko mi niso najdli žile da bi mi infuzijo naštimali. GROZA 3 me je špiknla in to tako da sem pol full jokala skor pol ure. Ostali so se mi pa smejali.:zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 13:43:32
|
|
|
|
sabini
|
:bravo::bravo::bravo:čestitke :duda:NIk
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 13:44:35
|
|
|
|
saba
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: bravo mala maja pa seveda nik in očka :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 14:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mala Maja, čestitke!!!!:bravo::bravo::bravo: Spacey, ti imaš pa samo še 3 dni časa, da rodiš:) Da bo Riba:)
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 15:04:12
|
|
|
|
Soncnica
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: tebi, atiju in Niku :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Sončnica :sloncek: (še 7 dni)
|
|
|
|
Pa smo doma ali moja porodna izkušnja 17.3.2005 15:10:19
|
|
|
|
spacey
|
Joj :fis: sej vem :zmeden: Veš da če bi bilo po moje, bi bilo to že zdavnaj. Pa vidim da se nekomu še nikamor ne mudi, tako kot meni. :)- 8) :zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?