mala maja -> Pa smo doma ali moja porodna izkušnja (17.3.2005 9:36:21)
|
Hoja :nosecka: Joj kako sem vam fouš za buhija. Jaz ga kar malo pogrešam. Mi smo namreč 10.3 dobili našega malega :duda: po imenu Nik. Sam porod sploh ni bil težak. 9.3 sem imela pregled in ker sem bila že vsega sita, pritiska 160/100 in bila 2 cm odprta se je zdravnica odločila da me pošlje na E oddelek porodnišnice in da mi bodo zjutraj dali tabletko za sprožitev poroda. No in res zjutraj dobim tabletko, mene kmalu nekaj začne zvijati. Ni bilo hudo. Sestra me priklopi na CTG tam pa ravna črta(kot bi jo potegnil z ravnilom) :zmeden::zmeden: pa full sem mela popadke na 5 min. No ob 15 je bila vizita in odprta sem bila dobre 4 cm. Pa mi je uspelo priti v porodno. :bravo::bravo:Tam smo še možeka počakali, ki je tako pridrvel v porodnišnico da bi ga kmalu iz ovinka odnesl :)-:)-. No v porodni je šlo vse lepo. Dobila sem umetne popadke, in sploh niso bili boleči :zmeden:. Babica hodi not in ven me sprašuje če kaj boli, pa bolj ji pravim nič, bolj zamjuje z glavo. odpirali smo se lepo, CTG pa kaže ravno čerto. No pa mi je vseeno dala nekaj proti bolečinam in vse kar se spomnim je da se mi je zavrtelo, da sem bruhala in prespala vse popadke. Ob 10.30 prideta dva hud popadka in možu sem rekla naj gre po enga da me fulll lulat. Ko pride babica pravi kaj lulat rodit. No in tako smo rodili našega malega NIK-a 3480g in dolgeeeeggggaa 55cm. No na dolgo in široko o moji porodni izkušnji. lp mala maja in mali NIK
|
|
|
|