|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJKE
17.3.2005 8:22:55   
Anonimen
Ja kaj je z nami, a spimo? :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   JUNIJKE
17.3.2005 8:38:09   
rozi81
Ne ne nč ne spimo. Veselimo se spet lepega dneva. Joj kok je fino kr skakala bi.:)-
Drgača pa vse je v najlepšem redu. Jutr mam G in upam da zdej pa končno zvem kaj imamo mislm da skoraj v 26t bi se pa že lahko vidlo.
Edino kar mi je mal grozn so moji kg. Ampak se bom po porodu obadala z njimi. Pridelala sem jih že +10 kg :ups::ups::ups:.

LP S:nosecka: in :duda:25t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JUNIJKE
17.3.2005 8:42:24   
Anonimen
Rozi, jaz pa sem pridelala še kakšnega zraven. Ampak kaj čem, to bo problem za potem in ne za zdaj, kot praviš tudi ti.
Pregled imam naslednji teden, ampak brez UZ, tako da nič ne bomo izvedeli :) Sicer pa - če do zdaj ne vemo, še do konca ni treba :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   JUNIJKE
17.3.2005 8:48:32   
rozi81
To ti dam čist prav. Sej veš sam da bo zdravo ampak vseen sm ful firbčna.
Ali nimaš vedno UZ. Men ga vsakič dela.

Kdaj imaš PDP. Jaz 26.6.2005.

Uh zdej mam pa telefon in grem na :kava: se oglasim kasneje da še kakšno rečemo.

Naly uživaj in vse ostale tudi.
Pa velik sončka.

Lp S

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JUNIJKE
17.3.2005 8:53:00   
Anonimen
Moj PDP pa je 20.06. UZ pa mi ne dela, ker ga moja gin. nima. Tako da me naročajo drugje, ko je pač čas za to. Ampak glede na nova pravila se sprašujem, če me bo še sploh poslala enkrat proti koncu. Morda pa niti ne!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   JUNIJKE
17.3.2005 9:03:43   
boško
Zdravo tudi jaz spadam med junijke moj PDP je 10.06. in se ful dober počutim, do sedaj sem pridelala +7kg.
Zanima me če ste že odale papirje za porodniško in vse ostalo, jaz kar nimam časa to uredit, sicer nisem zaposlena ampak delam preko študenta in sem skoz od 8- 17 v službi, tako da bom verjetbo kar v službi rodila:zmeden2::zmeden2:.
Sam morem rečt da mi ful paše delat in bom delala do kdaj bom lahko.
Kaj pa kupovale ste že kaj ? Midva z dragim sva glih ta teden nabavila skoraj vse - nov voziček, posteljo z jogijem, previjalno in prenosno posteljco, cotke pa mi je že mami en cel karton naredila imam srečo, da je šivilja:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sem bla ful vesela da sva vse dobila kar sva iskala.
Kaj pa kaj menite o avtosedežih, midva razmišljava o Romerjevih a katera kaj ve so ti kdaj v kaki akciji in ali so res najboljši?
No da ne bom preveč dolga, lepo se imejte v tem čudovitem sončnem dnevu.

p.s. aja hotla sem samo še rečt da nosim :roza:, in da do sedaj kar sem bila na pregledu sem še vedno imela ultrazvok, :bravo:za mojo G, sedaj pa res grem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JUNIJKE
17.3.2005 9:21:02   
Anonimen
Samo za informacijo - v MB se v bolnišnici začne nov ciklus materinske šole 05. aprila in traja do 21. aprila (vsak torek in sredo ob 18. uri v 16. nadstropju, skupno sedem srečanj), potrdilo partner dobi na predzadnjem srečanju. Pravkar klicala in se prijavila. (tel. za prijavo: 02/321-21-54)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   JUNIJKE
17.3.2005 10:21:31   
pika78
Boško!
Tudi jaz imam PDP 10.6. Pridelala pa že +10 kg:( - ravno včeraj bila kregana pri G.
Papirja za porodniško mi G še ni dal, pravi, da ga dobim na naslednjem pregledu, čez 4 tedne :zmeden:
Sicer pa se papirje ureja baje največ 60 dni pred PDP oz. najmanj 30 dni prej. Tako da je še čas oz. je zdaj itak še prezgodaj.
Mi nismo še nič nabavljali, smo pa že dobili cel kup stvari: cunjice, voziček, posteljico, previjalno, avtosedež...
Glede spola še ne vemo točno - so rekli da bo mogoče punčka, a ni nujno.
Ja, edino kar me pesti, so bolečine (med sedenjem pred računalnikom v službi) na desni strani rebrnega loka (spredaj ali pa zadaj). A ima katera podobne probleme?
Lp vsem,
Pika 28t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JUNIJKE
17.3.2005 10:32:31   
boško
PIKA 78!

Kaj v materinsko šolo si že šla, kam boš pa šla rodit oz. iz kod sploh si ?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JUNIJKE
17.3.2005 10:46:04   
pika78
Boško!
Midva hodiva ta mesec v materinsko šolo v staro porodnišnico (sem iz Lj. in bom v Lj. porodnišnici rodila). Predavanja so še danes in drug teden 2-krat.
Od kod si ti?
Lp, Pika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JUNIJKE
17.3.2005 10:50:38   
boško
Pika78!
Uf jaz sem pa iz drugega konca iz Sevnice,midva pa imava namen v šolo iti aprila, roditi pa bom šla v Novo mesto, baje da je ful dobra zdaj ko je bolj nova porodnišnica.:bravo:

Lp, Klavdija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JUNIJKE
17.3.2005 10:52:38   
Lana_s
Hojla.
Jaz sem zgleda med prvimi junijkami, PDP imam 4.06. upam, da ne bo kaj zamujal/a. Tudi jaz še ne vem spola in ga ne bom do konca, čeprav mi na vsakem pregledu dela UZ.
Jaz sem naju tudi prijavla v materinsko šolo od 5 aprila dalje. Kaj da partner dobi potrdilo, mora na vsa predavanja hodit?

Kg je že preveč, kar nekaj čez 10 plusa, ampak me moja G še ni nič kregala. Ne vem kakšna merila imajo, če ste ve ble kregane za +10.

Kupovala sma pa edino posteljnino, pa jogi vložek, odejico, druga pa še nič. Lupinico sma dobila, pa kengorujčka, sterilizator... Cotike pa boma šla nekje maja kupovat.

Jaz še tudi nisem dobila papirjev, je tudi meni rekla, da jih dobim na naslednjem pregledu, to bo nekje čez dva tedna. Ko smo že pri tem. 30. dobim potrdilo o PDP in če oddam še isti dan na CSD za denarno nadomestilo (namesto paketa), je možno, da bom 15-ega že imela nakazano?

Zdaj pa sem se razpisala:ups: Ko pa smo junijke res malo zaspane in se tak poredko slišimo.

Uživajte v sončku, zdaj pa grem jaz tudi na eno :kava:

LP:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JUNIJKE
17.3.2005 11:19:27   
pika78
Lana_s!
V Ljubljani (stari porodnišnici) je tako, da gre fant lahko na "schnell kurz" (traja eno popoldne) in dobi potrdilo, da je lahko pri porodu (+ 4.000 SIT mora plačat). Ta "schnell kurz" je 2-krat na mesec.
Lahko pa hodi na predavanja kot me in mora biti obvezno na dveh predavanjih (prva, druga in tretja porodna doba)od deveti skupno, se mi zdi. Ampak kakor gledam sedaj, ko hodim na predavanja, ima večina partnerje s sabo.
LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JUNIJKE
17.3.2005 11:31:32   
Maša
Hojla,...še jaz, še jaz.....no midva se tudi ne tehtava več...končala sva nekje pri 8+!
Počutiva se kar dobro,....no malo nama nagaja slabokrvnost ampak ni sile!

Ravno danes mi je sestrična od moža rekla, da mi pripravlja celo zalogo cunjic, posteljo, prenosno torbo,.....in podobno....juhuhu komaj čakam, ker zdaj me je pa že začelo metati in sem e začela ubadati z nakupi-predvsem vozička!

Papirje sem pa jaz že dobila!!!
Aja, hotela sem vas pa povprašati kako je s to materinsko šolo...midva bi šla zdaj začetek aprila in ne vem ali se je potrebno prej prijaviti!???? :zmeden2:

No uživajmo še zadnje mesece in aja,....kaj če bi se kdaj dobile...vsaj enkrat mogoče!???:kava:!???????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JUNIJKE
17.3.2005 11:33:00   
Maša
Kdaj se dela prvič CTG!????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JUNIJKE
17.3.2005 12:18:38   
Lana_s
Kaj pa v MB tudi obstaja ta "schnell kurz" ?

Maša, v Mb se moraš prijavit za materinsko šolo zaradi števila, da jih ni preveč v predavalnici, oz. da imajo vsi kje sedet.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JUNIJKE
17.3.2005 13:52:45   
katarina2004
Ojla!

Tale sonček je pa zares čaroben takoj smo boljše volje jaz kar prekipevam od + energije.

Drugače imamo pa rok 16.6.05 še vedno pridno delam in res Pika78 tudi jaz občutim neko čudno zbadajočo bolečino na desni strani pod rebri-sem rekla, da moram ob naslednjem pregledu vprašati mojo gin. Ali je mogoče tole od 8 h sedenja za računalnikom ali kaj?

Drugače smo pa tudi mi že pridelali +9 kg in me je kar strah naslednjega pregleda, ker bom sigurno kregana :ups:...

Z materinsko šolo počasi z lubijem zaklučujeva. Danes bova verjetno prešpricala predavanje o fizeoterapiji, da si privoščiva en dooolg sprehod. Ali mogoče veste kaj sploh bo danes na predavanju???

pišite in lep pozdravček vam in vašim:duda:

Katy in mala:roza::duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JUNIJKE
17.3.2005 14:04:11   
*maja
Oj punce! Da se še jaz malo javim.
Lepo je slišat kako ste vse tako zelo dobro razpoložene in polne energije. Pri nas imamo doma kar bolnico :((. Najprej so zboleli otroci, potem pa sem pokasirala še jaz :(, in tako že cel teden ležim in se nalivam s čajčki in vitaminčki. Še dobro da mi je :hudicek: vročina padla, ker sem bila že na robu obupa. Pa kaj češ lekadol in limonade pa bo mimo, no vsaj upam.

No grem nazaj počivat, se beremo.
LP Maja :zaspan:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JUNIJKE
17.3.2005 14:13:59   
pika78
Hoj Katarina2004!
Glede zbadanja pod rebri sem včeraj mojega G vprašala, kako je s tem, pa mi je rekel, da je lahko od žolčnika:zmeden:
Ampak jaz vseeno mislim, da je od sedenja pred računalnikom, ker me v glavnem boli v službi (in je res zoprno), popoldne pa je doma ponavadi ok (ko ne sedim). Komaj čakam, da grem na porodniško, ampak na žalost je to šele čez 4 tedne.
Ja, tale ideja s sprehodom danes res ni slaba. Ampak jaz bi imela slabo vest, če ne bi šla danes na predavanja o fizioterapiji, bom šla pa kar sama, brez dragija - sej po mojem ni to neka tema zanj ampak bolj za ženske.
Uživaj še zame na sprehodu (midva greva jutri, pa včeraj sem bila na Rožniku) in lp!
Pika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   JUNIJKE
17.3.2005 14:39:39   
katarina2004
Pika78!

tudi jaz imam tak občutek, da je to od sedenja, ker mi res ni lahko 8 ur za računalnikom tudi jaz komaj čakam porodniško še prej pa dopust res samo to me tolaži.

Ne vem mene je premamil tale sonček pa res že pogrešam en dooolg sprehod tako, da bom uživala še zate. Ti pa bodi tako dobra pa mi jutri sporoči kaj sem zamudila na predavanju. Mi 2 z mojim sva bila pa v nedeljo na Rožniku :).

LP

Katy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JUNIJKE
17.3.2005 15:17:25   
pika78
Ja, ti jutri sporočim, kako je bilo na predavanjih!
LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   JUNIJKE
17.3.2005 20:49:54   
Alina_alin
Lana,
jaz hodim v materinsko šolo sedaj marca - Mb. Potrdilo dobi partner na 6.predavanju (od sedmih predavanj skupaj). Sicer so na prvih predavanjih omenli, da tudi če kdaj manjka, dobi potrdilo. Drugače, pa zmerom dajo zvezek naokrog, da se vpišeš kot prisoten - no, razen danes niso dali, ko smo imeli previjanje in nego dojenčka. So mi pa ravno ta predavanja bila zelo uporabna, saj temeljijo bolj na praksi.
Sva pa blizu - moj rok 6.6., prestavljen za 1 teden pozneje po UZ. V glavnem, "tu nekje" ;)
Kam pa misliš iti rodit - v Mb?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?