Lana_s -> JUNIJKE (17.3.2005 10:52:38)
|
Hojla. Jaz sem zgleda med prvimi junijkami, PDP imam 4.06. upam, da ne bo kaj zamujal/a. Tudi jaz še ne vem spola in ga ne bom do konca, čeprav mi na vsakem pregledu dela UZ. Jaz sem naju tudi prijavla v materinsko šolo od 5 aprila dalje. Kaj da partner dobi potrdilo, mora na vsa predavanja hodit? Kg je že preveč, kar nekaj čez 10 plusa, ampak me moja G še ni nič kregala. Ne vem kakšna merila imajo, če ste ve ble kregane za +10. Kupovala sma pa edino posteljnino, pa jogi vložek, odejico, druga pa še nič. Lupinico sma dobila, pa kengorujčka, sterilizator... Cotike pa boma šla nekje maja kupovat. Jaz še tudi nisem dobila papirjev, je tudi meni rekla, da jih dobim na naslednjem pregledu, to bo nekje čez dva tedna. Ko smo že pri tem. 30. dobim potrdilo o PDP in če oddam še isti dan na CSD za denarno nadomestilo (namesto paketa), je možno, da bom 15-ega že imela nakazano? Zdaj pa sem se razpisala:ups: Ko pa smo junijke res malo zaspane in se tak poredko slišimo. Uživajte v sončku, zdaj pa grem jaz tudi na eno :kava: LP:rozica:
|
|
|
|