|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prekl*** pošta
3.10.2008 12:37:34   
peronija
Tok sem jezna...

13.8..2008 sem dala na pošto (priporočeno) vlogo za znižano plačilo vrtca. In ker do danes ni bilo odločbe sem poklicala v vrtec in so rekli, da vloge niso prejeli. Kličem na pošto in so rekli, da moram dat poizvedbo in da bodo oni v 1!!! tednu ugotovili, kaj se je zgodilo s pošto.

In sedaj moram plačat polno ceno vrtca (v bistvu 80%), 400€ na mesec za 2 meseca, ker če dam danes novo vlogo mi upoštevajo šele s 1.11.

Ma kje naj vzamem toliko denarja???user posted image

Ima kakšna podobno izkušnjo ali idejo?

lp p
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prekl*** pošta
3.10.2008 12:40:36   
Volga
Pošta poizvedbo naredi v enem dnevu. Preverjeno, ker sem tudi sama že kdaj dala poizvedbo za kakšno službeno pošto.

Ali pa izpolni novo vlogo in jo osebno odnesi.

(odgovor članu peronija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2008 12:48:36   
Anonimen
Poizvedbo za neprejeti denar preko nakaznice so opravili v par urah, čeprav so imeli samo moje ustno zagotovilo, da je prejemnik paket prejel in plačal in bi denar moral biti pri meni. Šlo je pa za en dan zamude, če bi šlo vse tako kot treba.

Naj se pobrigajo in izdajo potrdilo, da so zabrkali. Kaj pa storiti če ti vseeno ne bodo upoštevali nižjega plačila, bi pa poslala eno lepo pismo od odvetnika!

Jaz bi kopijo papirjev še 1x poslala vrtcu s kopijo potrdila o priporočeni pošti.

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 3.10.2008 12:50:46 >

(odgovor članu peronija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2008 13:20:52   
Anonimen
Glej, pojdi na pošto in lepo prosi, če lahko naslovno pošto pokličejo in poizvejo, ali je bila pošta vročena vrtcu ali ne. Obrazloži situacijo in verjamem, da ti bodo ustregle. Če pa tvoja prošnja pade na gluha ušesa, pa prosi, če lahko govoriš z vodjo ali namestnikom in prosi še njiju.  Pa potrdilo še imaš na katerem je št. pisma? Napiši, kaj boš uredila. LP

< Sporočilo je popravil decembrka -- 3.10.2008 13:26:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2008 13:40:11   
bskrle
Čudi me,da ni si posumila prej, ker bi morala dobiti odločbo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2008 14:11:49   
Kontrakarambolšrauf
Pokliči na OBČINO ali so prejeli tvojo vlogo, ker imajo tudi do enega meseca čas da naredijo papirje.

Jaz sem osebno na Občini oddala 9.9. vlogo in prejela odločbo 30.9. torej po 3 tednih.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2008 15:29:14   
Anonimen
Če si oddala priporočeno, imaš listek kot dokazilo. Nesi na občino in ti morajo upoštevat, kot da si oddala v roku.

(odgovor članu Kontrakarambolšrauf)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2008 17:50:32   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Če si oddala priporočeno, imaš listek kot dokazilo. Nesi na občino in ti morajo upoštevat, kot da si oddala v roku.

točno tako in ti lahko še enkrat napišeš vlogo, šteje pa se kot da si oddala isti dan kot je na potrdilu o oddaji priporočene pošiljke.

Na pošto se pajaz ne bi zanesla, ker je vprašanje če bodo pismo našli.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2008 21:17:33   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Čudi me,da ni si posumila prej, ker bi morala dobiti odločbo.

Jaz sem čakala na odločbo več kot mesec....me je sicer na občini opozorila, da bo trajalo dlje, ker so oni pridobivali podatke o dohodkih iz davčne uprave.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.10.2008 21:17:53   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Jaz bi storila enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2008 23:43:56   
barika
lahko, pa da so v vrtcu založiili...tako so meni na  šoli založili dispozicijouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2008 8:13:23   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: peronija

Tok sem jezna...

In sedaj moram plačat polno ceno vrtca (v bistvu 80%), 400€ na mesec za 2 meseca, ker če dam danes novo vlogo mi upoštevajo šele s 1.11.

Ma kje naj vzamem toliko denarja???user posted image

Ima kakšna podobno izkušnjo ali idejo?

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu peronija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.10.2008 8:50:13   
zverinca
Kaj pa če sama preveriš TUKAJ kje je pošiljka.

Iz listka o priporočeni pošiljki prepišeš sprejemno številko - napisana je na nalepki,  magari pokliči na 080 1410 da ti povejo katera cifra je ta sprejemna...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu peronija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.10.2008 16:34:33   
peronija
Živjo!

Hvala vsem za podporo in nasvete...
Situacija je pa takale:

Šla sem na pošto, kjer so mi potrdili, da je bilo pismo dostavljeno. Potem sem napisala  en sočen mail.
Danes sem dobila odgovor od vrtca,da so uredili na MOL, da mi bodo poslali popravljeno odločbo od tavelike (ki je šla septembra v 1. razred, lani je bila pa v istem vrtcu).

Upam, da bo sedaj ok.

lp p

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.10.2008 8:55:16   
puncica
Jaz bi izpolnila novo vlogo in jo odnesla tja s listkom da sem vlogo oddala priporočeno na pošto. Izgubit nimaš nič. Če vlogo oddaš priporočeno je to dokazilo.

< Sporočilo je popravil puncica -- 7.10.2008 8:56:07 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu peronija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?