Dolina
|
Jutro, u, Spacey mogoče se pa dogaja. jaz ti ne bi vedla povedat, ker moj porod je bil v štirih urah fertik. Ob pol dveh ponoč mi je vodoa odtekla in takoj popadki na 3 minute tko, da sem komi spakirala za porodnišnico (še vedno nisem mela nič pripravljeno) in ob treh sem bla v porodnišnici ob petih v porodni sobi in 5:36 smo rodili našo pupiko. Bom pa mal ponagajala mali maji :ups:: mene so popadki bolel (sploh pa ta zadnjih par in ko je bila glavica zunaj, sm mislila, da bom kr umrla tam na mizi :((). Pol, ko je bla pa cela zunaj in ko so se popadki nehal, pol pa skor takoj vse pozabiš. ;) Spacey, ne bit huda, ker te še čaka porod - ampak vsaka ima svoj prag bolečine in moj je očitno (čeprav si nisem mislila) bolj nizek. :)-:)- Ti pa držim pesti, da boš res šla čim prej rodit, ker je to že kar mučenje, kar se ti dogaja. :rozica::rozica::rozica: za lepši dan! Joj, punce, mene pa začnejo popoldan vedno tko oči bolet. :((:((:(( Poetm pa še glava in mi je prav grozno. Pol sem pa tečna. :(( kaj naj, da me ne bodo bolele? Tv gledam glih ene pol ure na dan, na RR sem tud slabo urco, berem pa slpoh ne več, ker me tko bolijo. Pa bradavice me ščemijo, včasih pa cela joška boli (pa ni trda, pa nimam vozlov, kr mal se zmisli, in me boli :grrr:). Tanaja, :bravo::bravo::bravo: za vaš red in spanje. Zoja še kar spreminja urnik tko, da ne vem točno, kaj me čaka. Ampak ponoči imamo na srečo tud bolj mir (2-4x se dojiva). Mi pa noče kupškov podirat, pol se pa zvija ene pol ure v posteljci. :(( Joj, fiši, kaj se ti to dogaja? jaz upam, da se bo vse uredilo in da ne boš rabla it na tist grozen postopek. Uf, groza. Jah, šola je pa pač obvezna. Smo dal vsi to skoz. Še mal pa boš šla na faks, pa bo drugač. ;) Mejte se lepo, grem našo :kuza: na travo pelat za minutko, ker Zoja glih spančka. Aja, a slučajno katera najde čas za hišna opravila - jaz mam že tko umazan, ampak enostavno ni časa, da bi sesala in pomivala. :( Lu, kako je blo pa v šopingu? Zdej pa res šibam... :rozica::rozica::rozica: pa pa Dolina&Zoja&:kuza:
|