|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner pri porodu
16.3.2005 14:43:46   
Ro-La
bil zraven, ker sva oba tako želela, pa še babice so, če ne rodiš sam, prijazne ko :hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   partner pri porodu
16.3.2005 15:05:05   
Magi*
moj je bil zraven, ker je sam tako hotel. in cel cajt me je hecal, da bo popkovnico pregriznu;), pa jo je na srečo sam prerezu. sva bila ful dober tim (in sva še vedno), nobenga kompliciranja, jamranja, stokanja, slabosti. se mi zdi, da sem bila mogoče tudi zaradi njegove prisotnosti bolj hrabra. ne vem, mogoče.

BTW: tudi z babico in med. sestro smo se dobro razumeli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   partner pri porodu
16.3.2005 15:07:46   
Taša
Bil je obakrat in obakrat mi je bil v veliko pomoč!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   partner pri porodu
16.3.2005 15:31:19   
polona2
Bil je zraven, ker sva si oba tako želela, je pa res neprecenljivo, da sta oba starša zraven tisti trenutek, ko pride otrok na svet,
ne razumem, zakaj nekateri nočejo biti zraven, saj krvi sploh ni bilo videti, torej je to slab izgovor,lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   partner pri porodu
16.3.2005 16:21:15   
MINEJA
Moj mož je bil poleg! Si tudi ne znam predstavljati, da ne bi bil!!!
Meni se zdi, da je pomembno, da je poleg tudi zaradi tega, ker če se kaj zgodi, je on tisti, ki lahko trezno razmišlja in kako zadevo reši ali celo izsili. Sama sem po poklicu defektologinja in še prekleto dobro vem kaj se lahko vse pri porodu zgodi!!! Poznam veliko primerov, ko je porod trajal in trajal in če ne bi bilo poleg očka, ki zahteval, da naredijo CZ se danes ne bi končalo tako kot se je!

Za tiste ženske, ki pa pravijo, da si ne želijo ob sebi moškega, pa si v bistvu njihov mož/partner ne želi biti zraven in je to samo izgovor!!!

Bravo za naše očkote, ki so bili poleg in jim ni žal!!!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   partner pri porodu
16.3.2005 16:35:20   
Nogavička
Moj je bil zraven. Na svojo željo in mojo. Bolečine mi sicer res ni mogel odvzeti (čutil jo pa je, ker sem mu skor roko zlomila:)-). Mi je pa pomagal dihat, ker sem jaz kar pozabila in me bodril, ko mi je zmanjkovalo moči.
Prvi je prijel malo v roke in prerezal popkovino. 9nebesa Pravi, da bo šel tudi, če se bova odločila še za eno dete.

:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   partner pri porodu
16.3.2005 17:13:31   
filipinka
moj je bil zraven. od takrat se je marsikaj spremenilo-zdi se, da samo naboljše, spoštovanje je večje:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   partner pri porodu
16.3.2005 18:45:20   
morskadeklica
Moj :love: je bil tudi zraven. Na željo obeh. Ne vem kako je če ga ne bi bilo, če pa je pa vem da je super. Če bo še kakšen :duda: bo šel spet.

lp:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   partner pri porodu
16.3.2005 18:46:21   
ZARA
...moj ni bil ker sem imela CR,si je pa zelel...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   partner pri porodu
16.3.2005 19:37:44   
Amai
Moj je bil...najprej je bil negotov, jaz ga pa nisem silila, naj se sam odloči... In se je... pa še prvi je videl najinega pikca, ker sem imela CR in pravi, da ne bo nikoli pozabil tistih par minut, ko je bil sam z njim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   partner pri porodu
16.3.2005 19:42:21   
Anonimen
Moj je cel čas govoril, da ne bo zraven. Ko pa je videl,da gre v 29.tednu zares pa ni niti pomislil, da bi rekel ne. In še jaz sem takrat pozabila vprašat, če bo zraven. Mi je pa bil v veliko pomoč, ker prvo noč sem rodila od 18.00 do 4.00 ure zjutraj in potem zvečer od 18.00 do 21.19! Le kaj bi jaz brez njega.

Hvala dragi!:love:

Bojana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   partner pri porodu
16.3.2005 19:51:42   
Pupica
Bil zraven:bravo::bravo::bravo:
1.ker je sam hotel
2.ker sem jaz hotela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   partner pri porodu
16.3.2005 20:04:31   
viv_
Meni je bilo z njegovo pomočjo veliko lažje. Najbolj mi je bil v pomoč pri dihanju, pa bral mi je CTG in me opozarjal kdaj bodo spet popadki (tam se že mal prej začne risat). Med popadki sva se malo pogovarjala in smejala. Potem, ko je šlo pa zares,je tudi babica ugotovila, da je nadvse uporaben dečko in je asistiral še njej, pa me niti malo ni motilo, da se je preselil "dol" :) No, na koncu je še popkovino prerezal!

Super je bil :love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   partner pri porodu
16.3.2005 20:35:30   
piškotka
Al bina, a pol tut glede spočetja vztrajaš na živalski teoriji, mislim parjenje vsem na očeh, zgolj nagon, nič ljubezni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   partner pri porodu
16.3.2005 20:39:49   
kaja11
Bil je zraven, ker sva oba hotela. Fuuul mi je pomagalo, ker je bil tam in mi močil ustnice, masilral hrbet in seveda bil tiho, ko sem rabila mir:)- Sva bila zmenjena, da gre na koncu ven.... se mi je zdelo, da konec ne bo glih lep. No, na koncu je pa očitno tok not padu, da je kr navijal:bravo:... nikoli ne bom pozabila njegovih vzklikov na koncu poroda: lej kok je lep, a ne da še nista vidle tok lepga dojenčka (to je reku babicama... ene 100x):)-
Skratka men je njegova prisotnost zelo pomagala, če pa ne bi hotel biti tam, ga pa tudi ne bi silila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   partner pri porodu
16.3.2005 20:47:48   
Jutra
Tudi moj mož je bil poleg. Kljub temu, da je bilo osebje v porodni sobi krasno, sem potrebovala njegovo podporo. Me vendar najbolje pozna:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   partner pri porodu
16.3.2005 21:49:16   
lin
Jaz sem ga imela,in sem ful vesela da je bil zraven,ker mi je ful pomagal pa ne da bi zato lažje rodila,ampak njegova prisotnost me je pomirjala.
Sam je hotel,če pa nebi šel on bi šla moja naj prijateljica ali tašča(s katero se ful razumeva)
Pač hotel je biti zraven pri tem čudivitem dogodku in ke reku čeprav mu je blo hudo gledat kako trpim in nemore nič pomagat da bo drugič(če bom:nosecka:, ko bom)tudi zraven

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   partner pri porodu
16.3.2005 23:07:05   
L&F&B
Rekel je, da ne bo. Ok. Nič proti. V porodnišnici pa so ga kar poklicali, da imajo delo tud za gospoda. Lepo prišel, zraven sodeloval, na koncu bil bolj v tem, kot jaz, ki sem itak že zgubljala zavest. Tako, da je porod dejansko bolj on doživel kot jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   partner pri porodu
16.3.2005 23:13:09   
Annny
Moj je bil zraven..je prerezal popkovino, mi nosil za pit, mi pripovedoval vice..joj, če ga ne bi bilo, bi ga zelo pogrešala:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   partner pri porodu
17.3.2005 0:00:55   
andrejaz
Moj je bil zraven, ker sva oba tako želela.
Še dobro, da je bil zraven, saj sem šla kasneje na CR in je potem on 2 uri pestoval najinega sončka dokler niso mene nazaj sestavili in pripeljali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   partner pri porodu
17.3.2005 14:41:11   
simona1
Ja moj je bil, :bravo: bil je pravi srček, pa tud zlo živčen, tko da je šel vmes ene 6x na kavo (porod trajal 6, 5 ure) pa pomagal me je držat pri potiskanju, sploh ni blo dileme da ne bi šel z mano, pa v materinsko šolo je tud skoz hodu z mano :bravo::bravo:, slabo je blo edin to, da so nama tam enkrat vlomili v avto in ukradli avtoradio, baje en diler, sam ga pol niso dobil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   partner pri porodu
17.3.2005 16:16:53   
Anonimen
Moj je bil tudi zraven, nikoli niti ni bilo debate o tem, da ne bi šel. In ni nama žal, jaz osebno menim, da brez njega ne bi zmogla. V tistih hudih bolečinah med popadki sem stiskala njegove roke, da mi je bilo lažje. Katera babica pa bi mi to dovolila?:zmeden2:
Poleg tega se dejanske prisotnosti babice sploh nisem zavedala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?