ZARJA -> partner pri porodu (16.3.2005 14:21:04)
|
Moj mož je bil obakrat zraven. Mu je bilo povsem samoumevno, da gre - saj to ni le moja stvar, če dobiva otroka. Po moje je bil pa tut firbčen, kako vse to poteka, pa malo sem se mu menda smilila (to vse samo predvidevam :)- ) pa zraven je hotel bit, oziroma - pri taprvih, ki vidijo najino dete. Prvič je bil porod malo daljši in sem mu bila zelo hvaležna, da je bil zraven, ker sem bila na koncu že pošteno zmedena in izgubljena in mi je zato lahko bil v oporo, mi pomagal dihat... no, drugič je šlo pa bolj nahitro, pa je blo tut fino, da je bil ob meni, me (naju z bebico)pocartal, ko je blo vse hudo mimo. Meni to veliko pomeni, da je ob takem res velikem dogodku zraven tisti, ki ti veliko pomeni in da lahko tisto veliko srečo deliš z njim - takoj. Saj srečo, jetreba delit, ne ?! Tisto, da vidijo, da ni lahko roditi otroka in to znati ceniti... s tem se tut strinjam. Če nima moški zdravstevenih problemov (slabosti, panika,...) je to lahko zanj zelo lepa izkušnja. Res sem vesela, da je bil z mano - možek moj - hvala ti! :bravo::bravo::love::love:
|
|
|
|