|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BEJBE.................. KIRA IS BACK !!!!!!!!...
15.3.2005 16:13:27   
KIRA
9nebesa Zdravo punce, mačke, mamice in vse, ki ste me pogrešale!!!!!!!!!!
Kira is back!!!!!!!!!!!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa
for now:ups:

Najprej se zahvaljujem vsem:rozica::rozica::rozica:, ki so držale pesti zame in so mi poslale vsa ta čudovita vspodbudna pisma v nabiralnik, pa tudi na forumih sem slišala, da vas je ogromno poslalo lepe želje !!!!!!!!!!!!!!! :ups::ups::ups: :bravo::bravo::bravo:Sploh nisem pričakovala, da me boste tako pogrešale.:rozica::rozica: Najbrž ni blo nobenga, ki bi tačas štrene mešal. HIhiiiiii. :)-:)-

ŠE ENKRAT HVALA VSEM, KI STE MI DRŽALE PESTI IN VAS JE SKRBELO ZAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

PUNCE, ŠE VEDNO SEM SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
Zdaj pa k dejstvu in dobrim novicam:)-:)-: z mojimi sončki je vse o.k. Moja Viktorija lepo rase, tako kot treba, pred dnevi je celo izjavila ATA, ampak najbrž bolj po nesreči, kot namerno. Drgač pa je ugotovila, da so nekatere stvari tako dobre, da ji mama ne folga žlice v usta nosit.;););):ups::ups:

Moja mala pikica v trebušču je pa tudi zdrava in pridno rase.:bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :)-:)-:)- Vse je o.k. sam zdravnik je mami prepovedal večurno sedenje pred računalnikom, pa razburjat se ne smem. Pravi, da sem pod stresom.:zmeden::zmeden::zmeden: preveč se razburjam za vsako figo. :zmeden:

Drgač pa je moja pikica lepo zrasla:)-, že sedaj je zelo živa in je vse o.k. z njo.9nebesa9nebesa Meri pa skoraj 4 cm, sem pa v 9 tednu. PDP imam 15.10.2005.9nebesa:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Sem danes mojemu G rekla, da so se mi tam zgoraj (sončna uprava najbrž), zdaj revanžirali - ker so mi z IVF vstavili 2 pikici, pa je ena umrla, druga je pa ostala. Sedaj pa so se mi tam zgoraj oddolžili za tisto izgubljeno pikico ...................... :angel:
Glavno je, da smo vsi zdravi in se radi imamo, ostalo bo pa že nekaj. Mami bo malo več počivala, pa bo vse o.k.:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

LP:metulj::metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.3.2005 16:14:21   
kofetek2010
dobrodošla nazaj! :bravo:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2005 16:15:31   
Nogavička
:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2005 16:16:32   
ZARA
oj kira, kdo te dira :)-:)-!!??
Sam da si QL!!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2005 16:24:01   
baguSka
Pol pa lež pred RR - sam da boš tuki!:)-;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2005 16:27:48   
Urša
Welcome back! 9nebesa

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2005 16:27:59   
lan
No,me veseli,da se je vse lepo in prav izslo:bravo:!
Pocivaj in pazi nase in na pikico:rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2005 16:38:32   
Gina
:bravo::bravo: No, Kira, jaz sem te že prav zelo pogrešala, sem zelo vesela, da je s tvojimi pikicami vse ok.:bravo::bravo:

:):)Zdaj pa ne smeš več uit.:):)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2005 16:41:50   
KIRA
MA MAL BOM MORALA POBREMZAT, SAM NE ZA TAK DOLGO. počivat moram več pa včasih si bom kak persen vzela, da ne bom šla komu na jetra. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

punce - kaj je novega?????????????ne folgam vse brat, pa sam malo skačem po debatah, če so zanimivi naslovi.
kolko je novih srečk nosečk, je kera mamica postala, so kake druge novice?????????
pa kako ste ve kaj? se veselite pomladi???????'

Lp:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.3.2005 16:43:50   
Anonimen
Ne.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
15.3.2005 17:17:00   
total
Dobrodošla nazaj:bravo::rozica::bravo::rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.3.2005 17:37:42   
Grascakinja
Res je blo nekam prazno brez tebe.... Sam da ste vsi OK!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.3.2005 17:57:17   
Anonimen
Dan, Kira. ;)

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.3.2005 17:58:21   
KIRA
helooooooooooooo BIG AL!!!! sedaj si pa sama regirala. hihiiiiii.
a so te ubogale punce, ali pa so spet kakega kozla ustrelile???

Lp:sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.3.2005 18:03:09   
Anonimen
Sori, ne vem, zakaj gre. lahko pojasniš? Aja, tam dol, k je en aneprijavljena neki pametvala? Ej, s takimi kr neki se mi pa res ne da ukvarjat. pa jih pol prej mine.

me veseli, da ste v redu. ;)

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.3.2005 18:47:50   
Willson
Ja tudi jaz ti voščim dobrodošlico, ja pa res se nesmeš zdaj, ko si noseča vznemirjati, veš kaj pravijo, da takšna kot je mamica med nosečnostjo takšen je pol :duda: zato se moraš celo nosečnost smejati in biti vesela. Lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.3.2005 20:32:51   
Mojca20
Dobrodošla !!!!!!!!!!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.3.2005 20:47:35   
kaja11
No lepo da je vse v redu. Zdaj pa počivaj in nehaj se z neumnostmni ukvarjat:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.3.2005 21:43:01   
Anonimen
No, pa še tule, saj si zaslužiš: lepo, da si nazaj. Me zelo veseli.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.3.2005 21:58:30   
nejcko

Oj, Kira, čas je že bil...
samo da je vse okej

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.3.2005 7:49:09   
KIRA
hvala punce. vse je o.k. 9nebesa

je pa res to kar pravijo - v prejšnji nosečnosti sem bla polhek, kar je zame zelo nenavadno, in mala sedaj zaspi kjerkoli - če je zaspana seveda.:)-
sedaj pa me matra nespečnost in bebica je baje tudi zelo živa je rekel zdravnik - že sedaj!

se bom pa probala bolj k pozitivnim stvarem obrnit, ker se res prevež sekiram za vse mogoče, mam polno glavo vsega:zmeden:, v glavnem so finančne skrbi, ker nama sedaj na kup pade toliko zadevščin, vključno z registracijo, da ne vem, kako bova zvozila. sedaj bojo 2 ali 3 meseci zelo hudi:((. saj me možek tolaži, da vedno nardiva tako, da je prav, ampak skrbi so skrbi.... živčki pa premalo spanja še zraven, pa več ni treba..

ampk sedaj, ko je zunaj sonček9nebesa9nebesa, bom vsaj na zrak lahko šla z bebico, da se malo sprostim. do sedaj nisem upala, ker je blo premrzlo in sem se grozno bala fasat kake viroze. sedaj pa bojo si bacili pocrkali, ko napovedujejo take lepe temperature. juhej!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.3.2005 11:37:03   
Jutra
Kakšen dolgcajt je bil, ko te ni bilo na forumu:(
Te je tako fajn brati vedno:)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.3.2005 14:21:57   
Anonimen
Dobrodošla nazaj.:bravo::bravo::bravo:

Samo da je vse ok. Prevsem s pikico. Ti pa lepo možgančke na pašo,pa bo šlo:)-:)-:)-

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
16.3.2005 15:37:38   
KIRA
to to... možgančke na pašo. hihiii, ko pa moram včasih namesto mojega dragega tud premišljevat, da ne bo kakega kozla ustrelu.
hahahaa:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?