KIRA -> BEJBE.................. KIRA IS BACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.3.2005 16:13:27)
|
9nebesa Zdravo punce, mačke, mamice in vse, ki ste me pogrešale!!!!!!!!!! Kira is back!!!!!!!!!!!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa for now:ups: Najprej se zahvaljujem vsem:rozica::rozica::rozica:, ki so držale pesti zame in so mi poslale vsa ta čudovita vspodbudna pisma v nabiralnik, pa tudi na forumih sem slišala, da vas je ogromno poslalo lepe želje !!!!!!!!!!!!!!! :ups::ups::ups: :bravo::bravo::bravo:Sploh nisem pričakovala, da me boste tako pogrešale.:rozica::rozica: Najbrž ni blo nobenga, ki bi tačas štrene mešal. HIhiiiiii. :)-:)- ŠE ENKRAT HVALA VSEM, KI STE MI DRŽALE PESTI IN VAS JE SKRBELO ZAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: PUNCE, ŠE VEDNO SEM SREČKA NOSEČKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa Zdaj pa k dejstvu in dobrim novicam:)-:)-: z mojimi sončki je vse o.k. Moja Viktorija lepo rase, tako kot treba, pred dnevi je celo izjavila ATA, ampak najbrž bolj po nesreči, kot namerno. Drgač pa je ugotovila, da so nekatere stvari tako dobre, da ji mama ne folga žlice v usta nosit.;););):ups::ups: Moja mala pikica v trebušču je pa tudi zdrava in pridno rase.:bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :)-:)-:)- Vse je o.k. sam zdravnik je mami prepovedal večurno sedenje pred računalnikom, pa razburjat se ne smem. Pravi, da sem pod stresom.:zmeden::zmeden::zmeden: preveč se razburjam za vsako figo. :zmeden: Drgač pa je moja pikica lepo zrasla:)-, že sedaj je zelo živa in je vse o.k. z njo.9nebesa9nebesa Meri pa skoraj 4 cm, sem pa v 9 tednu. PDP imam 15.10.2005.9nebesa:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem danes mojemu G rekla, da so se mi tam zgoraj (sončna uprava najbrž), zdaj revanžirali - ker so mi z IVF vstavili 2 pikici, pa je ena umrla, druga je pa ostala. Sedaj pa so se mi tam zgoraj oddolžili za tisto izgubljeno pikico ...................... :angel: Glavno je, da smo vsi zdravi in se radi imamo, ostalo bo pa že nekaj. Mami bo malo več počivala, pa bo vse o.k.:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: LP:metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|