|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Od srede do sobote...
15.3.2005 13:16:42   
natja_
Hja, spet ne(čakam) to rdečko :hudicek:.
Jutri začnem čakati, da bom imela na hlačkah kapljice krvi in spet bom vsakih pet minut na wc-ju in s trni al bo al tokrat le ne bo...:zmeden:

Januarja sem imela ss v 6t, en ciklus je že mimo, sedaj pa upam... mah, kaj čem govort...
Vglavnem prijateljice moje, držite pesti, kakor tudi jaz vsakič za vsako, ki vneto čaka na :modri:.

:pujs: natja :pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Od srede do sobote...
15.3.2005 13:22:10   
pupika
natja_ upam, da ti bo uspelo in da se bo mala pikica obdržala.

:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Od srede do sobote...
15.3.2005 13:44:34   
TANTRA
uPAM, DA BOŠ SREČKA:nosecka::bravo::bravo::bravo:dRŽIM :miska::miska::miska:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Od srede do sobote...
15.3.2005 14:23:21   
Sara3
natja smo na istem. Sam meni ni dalo danes miru in sem zjutraj naredila test. Negativno :((. Ampak se ne dam, dokler ne pride :hudicek: je še vedno upanje.

Držimo pesti za vse nas :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Od srede do sobote...
15.3.2005 17:04:01   
lucika
pa jaz pa ja...sem na vc-ju vsaj 15 krat na dan. pa ni se nic. cakam ze od sobote. ampak ko cakas, se zanalasc prestavi. bi sla po test ampak...mi je nerodmno kar naprej v lekarni stat, pa se razocarana bom, ce ne bo nic...

:miska::miska::miska:za vse!

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Od srede do sobote...
15.3.2005 20:46:36   
miska2004
Natja_, tudi jaz ti želim, da :hudicek: ne bo!!! In da boš ugledala :roza::modri:
In da bo tokrat nosečnost trajala vseh 9 mesecev!!

:angel::miska::rozica::angel::miska::rozica:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Od srede do sobote...
16.3.2005 10:21:11   
Andy13
Natja, Sara3, lucika in ostale, ki je NE pričakujete, za vse močno držim :miska::miska::miska:,da čimprej ugledate :modri::roza:.
SREČNO! :rozica:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Od srede do sobote...
16.3.2005 14:08:54   
lucika
za mene lahko spustis. spet je prisla. pravi dan za obesit....tak sem zalostna. moja poskusanja ne trajajo dolgo, od septembra, pa nimam vec volje. rada bi pozabla, a kaj ko mi rata za kak teden...

kolikokrat moras cisto do dna, da se lahko spet zz veseljem vrnes v visine? se mi zdi, da ne bom vec dolgo imela moci, da bi se borila...

res res res zalostna!

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Od srede do sobote...
16.3.2005 14:38:35   
Andy13
Ojoj lucika, sem prav žalostna. Verjamem, da je težko ne misliti...sama imam enake probleme, da ne morem odklopiti, kak teden že, potem pa od ovulacije dalje me prav prime paranoja. :ups:
Boš videla, bo ratalo, vsem nam bo ratalo!

Danes se potolaži, pa kam pejta, pa poskušaj pozabiti. Jutri je nov dan. :rozica:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Od srede do sobote...
21.3.2005 12:00:36   
natja_
...izneverila se mi je...:((

naslednji ciklus se ji pa res več ne dam....ne

natja:miska:

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

ime za punčko
s1o2

kako ime se vam zdi Gaja ?? namreč zbirama imena med Laro in Gajo .. in se zelo težko odločima.

lara (59%)

gaja (40%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!