Od srede do sobote... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

natja_ -> Od srede do sobote... (15.3.2005 13:16:42)

Hja, spet ne(čakam) to rdečko :hudicek:.
Jutri začnem čakati, da bom imela na hlačkah kapljice krvi in spet bom vsakih pet minut na wc-ju in s trni al bo al tokrat le ne bo...:zmeden:

Januarja sem imela ss v 6t, en ciklus je že mimo, sedaj pa upam... mah, kaj čem govort...
Vglavnem prijateljice moje, držite pesti, kakor tudi jaz vsakič za vsako, ki vneto čaka na :modri:.

:pujs: natja :pujs:

pupika -> Od srede do sobote... (15.3.2005 13:22:10)

natja_ upam, da ti bo uspelo in da se bo mala pikica obdržala.

:miska::miska::miska::miska::miska:

TANTRA -> Od srede do sobote... (15.3.2005 13:44:34)

uPAM, DA BOŠ SREČKA:nosecka::bravo::bravo::bravo:dRŽIM :miska::miska::miska:

Sara3 -> Od srede do sobote... (15.3.2005 14:23:21)

natja smo na istem. Sam meni ni dalo danes miru in sem zjutraj naredila test. Negativno :((. Ampak se ne dam, dokler ne pride :hudicek: je še vedno upanje.

Držimo pesti za vse nas :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

lucika -> Od srede do sobote... (15.3.2005 17:04:01)

pa jaz pa ja...sem na vc-ju vsaj 15 krat na dan. pa ni se nic. cakam ze od sobote. ampak ko cakas, se zanalasc prestavi. bi sla po test ampak...mi je nerodmno kar naprej v lekarni stat, pa se razocarana bom, ce ne bo nic...

:miska::miska::miska:za vse!

miska2004 -> Od srede do sobote... (15.3.2005 20:46:36)

Natja_, tudi jaz ti želim, da :hudicek: ne bo!!! In da boš ugledala :roza::modri:
In da bo tokrat nosečnost trajala vseh 9 mesecev!!

:angel::miska::rozica::angel::miska::rozica:

Andy13 -> Od srede do sobote... (16.3.2005 10:21:11)

Natja, Sara3, lucika in ostale, ki je NE pričakujete, za vse močno držim :miska::miska::miska:,da čimprej ugledate :modri::roza:.
SREČNO! :rozica:

lucika -> Od srede do sobote... (16.3.2005 14:08:54)

za mene lahko spustis. spet je prisla. pravi dan za obesit....tak sem zalostna. moja poskusanja ne trajajo dolgo, od septembra, pa nimam vec volje. rada bi pozabla, a kaj ko mi rata za kak teden...

kolikokrat moras cisto do dna, da se lahko spet zz veseljem vrnes v visine? se mi zdi, da ne bom vec dolgo imela moci, da bi se borila...

res res res zalostna!

Andy13 -> Od srede do sobote... (16.3.2005 14:38:35)

Ojoj lucika, sem prav žalostna. Verjamem, da je težko ne misliti...sama imam enake probleme, da ne morem odklopiti, kak teden že, potem pa od ovulacije dalje me prav prime paranoja. :ups:
Boš videla, bo ratalo, vsem nam bo ratalo!

Danes se potolaži, pa kam pejta, pa poskušaj pozabiti. Jutri je nov dan. :rozica:

natja_ -> Od srede do sobote... (21.3.2005 12:00:36)

...izneverila se mi je...:((

naslednji ciklus se ji pa res več ne dam....ne

natja:miska:

Stran: [1]