|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny voziček???
15.3.2005 11:42:38   
uršika4
Zdravo!

Vese kaj mene zdej zanima tamle mal nazaj po debatah je bilo napisano da Quinny voziček v inplatino nemoreš več naročat, ja kam pa lahko potem še grem pogledat da bodo imela večjo izbiro in možnost naročanja.

Prosim za trgovine v kater se še lahko podam.

Tole me je pa kr mal znerviralo ker jaz sem upala na to trgovino.

lp u
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny voziček???
15.3.2005 11:47:28   
Mina1
BABY CENTER, potem na Nazorjevi v LJ je zraven kavarne ena štacunca, kjer imajo sicer bolj slabo izbiro Quinnyev, pa SONČEK.

Drugače pa ti predlagam: KIKA, SCHMID in XXXLUTZ Celovec,

pa-pa Mina1

(odgovor članu uršika4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny voziček???
15.3.2005 11:50:14   
uršika4
superca hvala za informacije. Bom šla pogledat pol bom pa vidla kakšno izbiro imajo.

lp u

(odgovor članu uršika4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny voziček???
15.3.2005 11:57:53   
@
Jaz sem kupila Quinny Buzz v Zagrebu v shopping centru King Cross (Zagreb - zapad, tabla Jankovič, rondo, pa si že tam = nemogoče zgrešiti).
Če kupiš v Zg dobiš še davek nazaj in je kar ceneje, če ga uspešno pripelješ čez mejo (ti napišejo več računov in še koga posadiš v avto - po mojih izkušnjah pa naši cariniki nič ne komplicirajo).

V tem shopping centru imaš tri otroške trgovine eno do druge: Crtič (igrače, oblekce), Baby media(vozički, posteljice, oblekce...), Turbolimac (vse).
Jaz sem kupila v Baby medii in ti lahko napišem kar njihovo številko:
00 385 1 347 52 61 - zelo so prijazni in ti dajo tudi voziček na stran, če treba.
Problem s Quinnyi je bil, da jih cel januar in februar ni bilo mogoče dobiti (novi modeli), iz Baby centra v Mb me še zdaj niso poklicali, pa so obljubili, da bodo, ko bo pošiljka prišla.

Naš Buzz je super! Priporočam!

papa, Afna

(odgovor članu uršika4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   quinny voziček???
15.3.2005 12:04:36   
pravljica
tudi sama sem šla po comforta v ZG...poišči par postov nazaj, sem vse napisala :)
prej sem si ga pa ogledala v Baby centru (barve in vse ostalo)

(odgovor članu uršika4)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   quinny voziček???
15.3.2005 12:24:27   
mišika
za @: kolk si pa dala za Buzza v Zagrebu?
lp

(odgovor članu uršika4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   quinny voziček???
15.3.2005 12:53:17   
Annny
Jaz ti preporočam spletno avkcijo Ebay.
lp

(odgovor članu uršika4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   quinny voziček???
15.3.2005 13:42:52   
saba
kako se pa odnesejo vozički peg-perego.
midva z možem sva gledala peg-perego pramette in je super zadeva

ima katera izkušnje?

(odgovor članu uršika4)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?