quinny voziček??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

uršika4 -> quinny voziček??? (15.3.2005 11:42:38)

Zdravo!

Vese kaj mene zdej zanima tamle mal nazaj po debatah je bilo napisano da Quinny voziček v inplatino nemoreš več naročat, ja kam pa lahko potem še grem pogledat da bodo imela večjo izbiro in možnost naročanja.

Prosim za trgovine v kater se še lahko podam.

Tole me je pa kr mal znerviralo ker jaz sem upala na to trgovino.

lp u

Mina1 -> quinny voziček??? (15.3.2005 11:47:28)

BABY CENTER, potem na Nazorjevi v LJ je zraven kavarne ena štacunca, kjer imajo sicer bolj slabo izbiro Quinnyev, pa SONČEK.

Drugače pa ti predlagam: KIKA, SCHMID in XXXLUTZ Celovec,

pa-pa Mina1

uršika4 -> quinny voziček??? (15.3.2005 11:50:14)

superca hvala za informacije. Bom šla pogledat pol bom pa vidla kakšno izbiro imajo.

lp u

@ -> quinny voziček??? (15.3.2005 11:57:53)

Jaz sem kupila Quinny Buzz v Zagrebu v shopping centru King Cross (Zagreb - zapad, tabla Jankovič, rondo, pa si že tam = nemogoče zgrešiti).
Če kupiš v Zg dobiš še davek nazaj in je kar ceneje, če ga uspešno pripelješ čez mejo (ti napišejo več računov in še koga posadiš v avto - po mojih izkušnjah pa naši cariniki nič ne komplicirajo).

V tem shopping centru imaš tri otroške trgovine eno do druge: Crtič (igrače, oblekce), Baby media(vozički, posteljice, oblekce...), Turbolimac (vse).
Jaz sem kupila v Baby medii in ti lahko napišem kar njihovo številko:
00 385 1 347 52 61 - zelo so prijazni in ti dajo tudi voziček na stran, če treba.
Problem s Quinnyi je bil, da jih cel januar in februar ni bilo mogoče dobiti (novi modeli), iz Baby centra v Mb me še zdaj niso poklicali, pa so obljubili, da bodo, ko bo pošiljka prišla.

Naš Buzz je super! Priporočam!

papa, Afna

pravljica -> quinny voziček??? (15.3.2005 12:04:36)

tudi sama sem šla po comforta v ZG...poišči par postov nazaj, sem vse napisala :)
prej sem si ga pa ogledala v Baby centru (barve in vse ostalo)

mišika -> quinny voziček??? (15.3.2005 12:24:27)

za @: kolk si pa dala za Buzza v Zagrebu?
lp

Annny -> quinny voziček??? (15.3.2005 12:53:17)

Jaz ti preporočam spletno avkcijo Ebay.
lp

saba -> quinny voziček??? (15.3.2005 13:42:52)

kako se pa odnesejo vozički peg-perego.
midva z možem sva gledala peg-perego pramette in je super zadeva

ima katera izkušnje?

Stran: [1]