Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 28.9.2008 9:01:18
|
|
|
|
LunaLuna
|
Ja, to bi bilo fajn. Me bo morda vsaj malo manj strah Drži se!
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 29.9.2008 17:14:54
|
|
|
|
misk2
|
tako punce...nic jutri me caka nekaj ....kar upam da se bo srecno izteklo.... ...drzite figice.... ...lunaluna...midve se pa slisive takoj popoldne k pridem domov....
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 29.9.2008 17:35:41
|
|
|
|
LunaLuna
|
Drži se punca. Jaz sem slišala, da ni tako hudo. Sam čim bolj sproščena bodi in bo. Pol mi pa le sporoči, kako je. Aja, a si tudi ti mogla en dan prej kri dat (jaz morem namreč jutri najprej dat kri, pol v sredo mi bodo pa naredili)? Sem že čisto zmešana...upam, da bo res hitro minilo in da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 29.9.2008 19:09:44
|
|
|
|
boob
|
misk2 in LunaLuna kar pogumno . . . . pa sporočta kako je šlo. . upam da bo vse bp
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 30.9.2008 8:36:41
|
|
|
|
lana38
|
misk2 in LunaLuna! Kar pogumno, samo sprostita se, pa bo... Jaz sem bila 2 x na HSG. Prvič me je bolelo, da je kaj, pa sem imela prehodne jajcevode. Drugič pa bi lahko opisalo, da je bilo samo neprijetno. Za spodbudo pa vama povem, da sem obakrat po HSG imela samo še eno , potem sem pa bila srečka . En je star že 11 let in je trenutno v šoli, ta drugi pa 9 mesecev in pridno spančka tukaj zraven mene. LP
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 30.9.2008 10:26:01
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: misk2 aja pa se to.... sm slisala da veliko punc zanosi po tej preiskavi? je mozno??? JAz sem zanosila nasledji mesec. Sedaj je naš fantič star že 4 leta
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 30.9.2008 11:19:53
|
|
|
|
LunaLuna
|
Hvala za vse spodbudne besede. Jaz sem odvzem krvi opravila danes in je ok, tako da bodo jutri naredili HSG. Je pa rekel G, da če malo boli, da je to dobro, saj se tiste manjše pregradice razpočijo (ali nekako tako) in da so potem jajcevodi lepo prehodni. Če pa ne boli, pomeni, da so že prehodni, in če ne zanosiš kjub temu...pol pa je kaj drugega narobe. Bomo videli, kako bo. Upam, da misk2 dobro prestaja vso zadevo. Jaz pa jutri... Lep pozdrav vsem in hvala res še enkrat za lepe besede.
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 30.9.2008 16:41:08
|
|
|
|
misk2
|
hello...evo mene ...prezivela..nism se mogla prej javit ker nisem imela racunalnika.... ni blo tko hudo....uffff hvala bogu.... smo ble stiri...nobena ni pokazala nevem kaksnih bolecin...smo ble vse ok...res je da je neprijetno in da mal zaboli...ampak ni krize...jupiiiiii lunaluna drzim pesti jutri zate!!!!
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 30.9.2008 16:42:39
|
|
|
|
miska73
|
Lepo, da ni blo hujšga. Kako je pa s prehodnostjo tvojih jajcevodov?
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 30.9.2008 16:45:00
|
|
|
|
misk2
|
ja pravi dr. drobnic da je kr ok...samo da je ugreznjena maternica...(karkoli ze to pomeni)....
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 30.9.2008 18:33:10
|
|
|
|
boob
|
super da si uredu in da je vse ok zdej pa kar počivej. .
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 30.9.2008 19:57:41
|
|
|
|
vita80
|
Mene je bolelo za crknit!!!
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 1.10.2008 13:46:03
|
|
|
|
misk2
|
lunaluna....kje si? kako je bilo? drzim pesti
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 1.10.2008 14:30:56
|
|
|
|
hokejistka
|
Meni je tudi dr. Drobnič HSG opravila in sem zagledala že v istem ciklusu. Moj zakladek je star 9m in trenutno pridno spančka v svoji posteljici. Srečno!
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 1.10.2008 20:52:31
|
|
|
|
LunaLuna
|
Ooo, preživela. Ampak me je fajn bolelo. Sicer je bilo hitro konec, ampak dvakrat je pa zabolelo, da sem zvezde vidla. Sicer so pa izvidi super, jajčniki prehodni, tako da se je splačalo malo potrpet. Imam pa sedaj nekaj vročine. Popoldan sem imela 37,8, zdej je padla na 37,3. Bom jutri poklicala, če je to ok, al bi lahko bilo kaj narobe Sem pa že v ponedeljek imela 37,0 in mislim, da je to že odprej malo viroze in je zdej samo ven butnilo. Misk2, dej mi prosim povej, če tudi tebe malo boli, ko kaj poješ. Jaz občutim tak rahel krč, ki potem mine. Kot da bi takrat malo pritisnilo, ko hrana pride v želodec. Jutri sem še doma, bom lepo počivala. Upam, da vročine mine. Lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 1.10.2008 22:59:41
|
|
|
|
sarcy21
|
Mene Hsg ni nič bolel sem šla potem peš iz kliničnega do doma (pod Šmarno Goro) tko da ja ene zna boleti (moja sestrična je bila v bolnico zaradi vnetja po hsg-ju) pri meni pa ni bilo nič bolečin
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 2.10.2008 9:06:24
|
|
|
|
misk2
|
lunaluna.....lepo da si ok..da so izvidi ok... ...mislim da to z vrocino ni problem ...kokr so men rekl...samo ce je nad 38... sm mela jst tud tak obcutek, ko sm pojedla kaj...mogoce zato ker prej en dan nism ne vem kaj jedla niti ta dan sele popoldne. ti kr pocivaj se danes...jaz sem tudi se danes doma..imam dopust...upam da se slisiva...
|
|
|
|
RE: HSG....res tak bavbav? 2.10.2008 11:37:22
|
|
|
|
LunaLuna
|
Danes sem že bolje. Tudi ko jem, me več ne boli. Ne morem pa veliko pojest. Vročina je padla. Veliko pijem... Skratka ok. Bom pa še jutri doma, mi je zdravnica rekla, da je tako bolje, da res okrevam. In tako zdej res počivam, berem revije, spim in tako naprej. Misk2, ti tudi lepo počivaj. Se kaj slišimo. Lep pozdrav.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?