|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: HSG....res tak bavbav?
28.9.2008 9:01:18   
LunaLuna
Ja, to bi bilo fajn. Me bo morda vsaj malo manj strahuser posted image

Drži se!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.9.2008 17:14:54   
misk2
tako punce...nic jutri me caka nekaj ....kar upam da se bo srecno izteklo....user posted image ...drzite figice....user posted image   ...lunaluna...midve se pa slisive takoj popoldne k pridem domov....

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.9.2008 17:35:41   
LunaLuna
Drži se punca. Jaz sem slišala, da ni tako hudo. Sam čim bolj sproščena bodi in bo.
Pol mi pa le sporoči, kako je.

Aja, a si tudi ti mogla en dan prej kri dat (jaz morem namreč jutri najprej dat kri, pol v sredo mi bodo pa naredili)?

Sem že čisto zmešana...upam, da bo res hitro minilo in da bo vse ok.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.9.2008 19:09:44   
boob
misk2 in LunaLuna kar pogumno . . . . pa sporočta kako je šlo. . upam da bo vse bp user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.9.2008 8:36:41   
lana38
misk2 in LunaLuna!user posted image
Kar pogumno, samo sprostita se, pa bo... Jaz sem bila 2 x na HSG. Prvič me je bolelo, da je kaj, pa sem imela prehodne jajcevode. Drugič pa bi lahko opisalo, da je bilo samo neprijetno. Za spodbudo pa vama povem, da sem obakrat po HSG imela samo še eno user posted image , potem sem pa bila srečka user posted image . En user posted image  je star že 11 let in je trenutno v šoli, ta drugi pa 9 mesecev in pridno spančka tukaj zraven mene.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.9.2008 10:26:01   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: misk2

aja pa se to....

sm slisala da veliko punc zanosi po tej preiskavi? je mozno???

JAz sem zanosila nasledji mesec. Sedaj je naš fantič star že 4 leta user posted image

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.9.2008 11:19:53   
LunaLuna
Hvala za vse spodbudne besede. Jaz sem odvzem krvi opravila danes in je ok, tako da bodo jutri naredili HSG. Je pa rekel G, da če malo boli, da je to dobro, saj se tiste manjše pregradice razpočijo (ali nekako tako) in da so potem jajcevodi lepo prehodni. Če pa ne boli, pomeni, da so že prehodni, in če ne zanosiš kjub temu...pol pa je kaj drugega narobe.

Bomo videli, kako bo. Upam, da misk2 dobro prestaja vso zadevo. Jaz pa jutri...user posted image

Lep pozdrav vsem in hvala res še enkrat za lepe besede.

Ni me strah.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.9.2008 16:41:08   
misk2
hello...evo meneuser posted image ...prezivela..nism se mogla prej javit ker nisem imela racunalnika.... ni blo tko hudo....uffff hvala bogu.... smo ble stiri...nobena ni pokazala nevem kaksnih bolecin...smo ble vse ok...res je da je neprijetno in da mal zaboli...ampak ni krize...jupiiiiii
lunaluna drzim pesti jutri zate!!!!user posted image

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.9.2008 16:42:39   
miska73
Lepo, da ni blo hujšga.
Kako je pa s prehodnostjo tvojih jajcevodov?

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.9.2008 16:45:00   
misk2
ja pravi dr. drobnic da je kr ok...samo da je ugreznjena maternica...(karkoli ze to pomeni)....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.9.2008 18:33:10   
boob
user posted image user posted image  super da si uredu in da je vse ok

zdej pa kar počivej. .

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.9.2008 19:57:41   
vita80
Mene je bolelo za crknit!!!user posted image user posted image user posted image

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.10.2008 13:46:03   
misk2
lunaluna....kje si? kako je bilo? drzim pestiuser posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.10.2008 14:30:56   
hokejistka
Meni je tudi dr. Drobnič HSG opravila in sem user posted image zagledala že v istem ciklusu. Moj zakladek je star 9m in trenutno pridno spančka v svoji posteljici.
Srečno!

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.10.2008 20:52:31   
LunaLuna
Ooo, preživela. Ampak me je fajn bolelo. Sicer je bilo hitro konec, ampak dvakrat je pa zabolelo, da sem zvezde vidla. Sicer so pa izvidi super, jajčniki prehodni, tako da se je splačalo malo potrpet.

Imam pa sedaj nekaj vročine. Popoldan sem imela 37,8, zdej je padla na 37,3. Bom jutri poklicala, če je to ok, al bi lahko bilo kaj narobeuser posted image Sem pa že v ponedeljek imela 37,0 in mislim, da je to že odprej malo viroze in je zdej samo ven butnilo.

Misk2, dej mi prosim povej, če tudi tebe malo boli, ko kaj poješ. Jaz občutim tak rahel krč, ki potem mine. Kot da bi takrat malo pritisnilo, ko hrana pride v želodec.

Jutri sem še doma, bom lepo počivala. Upam, da vročine mine.

Lep pozdrav.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.10.2008 22:59:41   
sarcy21
Mene Hsg ni nič bolel sem šla potem peš iz kliničnega do doma (pod Šmarno Goro) tko da ja ene zna boleti (moja sestrična je bila v bolnico zaradi vnetja po hsg-ju) pri meni pa ni bilo nič bolečin

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.10.2008 9:06:24   
misk2
lunaluna.....lepo da si ok..da so izvidi ok...user posted image ...mislim da to z vrocino ni problem ...kokr so men rekl...samo ce je nad 38... sm mela jst tud tak obcutek, ko sm pojedla kaj...mogoce zato ker prej en dan nism ne vem kaj jedla niti ta dan sele popoldne. ti kr pocivaj se danes...jaz sem tudi se danes doma..imam dopust...upam da se slisiva...

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.10.2008 11:37:22   
LunaLuna
Danes sem že bolje. Tudi ko jem, me več ne boli. Ne morem pa veliko pojest. Vročina je padla. Veliko pijem... Skratka ok. Bom pa še jutri doma, mi je zdravnica rekla, da je tako bolje, da res okrevam. In tako zdej res počivam, berem revije, spim in tako naprej.

Misk2, ti tudi lepo počivaj. Se kaj slišimo.

Lep pozdrav.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.10.2008 11:46:29   
misk2
me veseli da si bolje...kr pocivaj...lp

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?