Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 14:34:29
|
|
|
|
metuLJchy
|
here she comes again, poje ena pesem - in punce sporočam vam, da je prišla tudi moja . Hvala za vaš pozitivizem, zdaj teh par zoprnih dni, potem pa spet nagrabit upanja in pozitivnih misli in iti v nove boje - ne ostane drugega!
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 14:41:25
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuLJchy here she comes again, poje ena pesem - in punce sporočam vam, da je prišla tudi moja . Hvala za vaš pozitivizem, zdaj teh par zoprnih dni, potem pa spet nagrabit upanja in pozitivnih misli in iti v nove boje - ne ostane drugega!
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 15:03:11
|
|
|
|
*kinnie*
|
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 15:16:31
|
|
|
|
tassi1
|
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 15:40:19
|
|
|
|
trinity22
|
Eh škoda, bo pa naslednjič
|
|
|
|
RE: upanje splavalo po vodi 28.9.2008 17:54:50
|
|
|
|
Sulfinija
|
Metulchy,pošiljam ti en velik in topel . Upanja pa ne boma za v naprej izgubile,kajne? LP Mojca
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?