|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   upanje splavalo po vodi
26.9.2008 11:48:48   
metuLJchy
Joj punce, moram vam malo potožit ker sem danes tako user posted image . S fantom se že dolgo trudiva za user posted image , 3 leta. Plusek bi bil po vsem tem času res nekaj prelepega. A ta mesec nisem niti pričakovala, da lahko zanosim, saj je bilo pred mesecem dni stanje prolaktina dosti previsoko, mislila sem da zanositi je nemogoče. Včeraj sem bila na pregledu pri ginekologu in mu povedala da mi že cel teden zamuja user posted image , na nosečnost nisem pomislila tokrat. Pa mi reče da je možna in naj grem na odvzem krvi - ker naj bi kri dobila šele danes mi firbec ni dal mira, in sem naredila danes zjutraj firs sign duo, ki mi je v trenutku pokazal črtico. Joj, kako sem bila vesela! Črtico dajem v moj album da jo lahko še ve presodite, da se res vidi.

Potem pa pride poštar, so se mi kar roke tresle ko sem odpirala kuverto. In user posted image , test je negativen, klicala sem nato v laboratorij, in jo prosila če mi razloži izvide in povedala za črtico. Povedala mi je, da lahko hormon včeraj še ni rasel, da baje potem v par urah ful zrase, ona ni opuščala možnosti na nosečnost, pravzaprav ji je dajala prednost. In ker me je firbec oz. dilema tako mučila sem šla v lekarno po clear blue, ki ga sicer nisem delala s prvim urinom. In nič. Pravzaprav, zdaj ko sem ga hotela it vreč stran (po cca pol ure) kaže stranico črtice, tanko ko hudič, pa še to le do polovice, do stičišča s ta drugo črtico. Verjetno tega ne morem smatrat kot pozitiven test.

Malo sem vam morala potožit, ko se mi je upanje tako sesulo. Tista jutranja first signova črtica me je čisto zmedla, upanje čisto napihnila, potem se je razpočilo ko milni mehurček. clear blue je verjetno bolj točen, čeprav ni z jutranjim urinom. Pa še krvi test je tu..... 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: upanje splavalo po vodi
26.9.2008 11:51:41   
metuLJchy
no, slikice črtice ne bo, ker albumi ne delajo

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2008 11:51:59   
janapan
Kar bo bo...ampak meni CB skoraj ni pokazal črtice je bila res fuul rahla en drugi pa mi jo je tako da ni še rečena zadnja beseda.

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2008 11:57:27   
murkica
metuLJchy- držim pesti, da je plus pravi in da si srečka nosečka.
Sicer pa upanje še ni izgubljeno, dokler se ne pokaže M.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2008 12:03:48   
sensi
metuljychi,ne sklepaj prehitro.Mislim,da se nekaj dogaja,vem,da je krvni test najbolj zanesljiv.Nič pa ni 100%,saj ti je tudi laborantka rekla,da je user posted image možna.Počakaj še kaka dva tri dni in ponovi test s first sing,pa boš videla na čem si in če ti še enkrat pokaže user posted image potem si user posted image .CB ti pa ni pokazal ne - in ne +,se pravi ,da je s testom nekaj narobe.Počakaj in ne sklepaj prehitro.En velik user posted image pa drži se.Obvezno sporoči,da se s tabo veselimo,če ti bo pa hudo smo pa tu,da se potolažimo.

Upanje umre zadnje.

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2008 12:06:57   
Sulfinija
Držim pesti da je ta črtica tista magična.Albumi pa delajo,no vsaj meni,zato čakam na fotkico.Če ne gre drugače mi na mail pošlji,pa ti takoj povem,če je to to.

Sicer pa naj te potolažim se nekrat tole sama dajala skozi domači urinski testi +,kri pa 0,00 in nosečnosti ni bilo me je skoraj kap.
LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2008 12:16:59   
Sulfinija
Metulchy,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naša nova srečka user posted image .Tudi jaz vidim zelo lepo vidno črtico.Čestitke še enkrat.Pa v ponedeljek še obvezno ponovi kvni test ki naj pokaže resničen nosečniški rezultat.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2008 12:46:30   
metuLJchy
sulfinija naj se ti besede pozlatijo, če bo to res je first sign zelo občutljiv, pa še drag ni...bo treba kak dan počakat, če sem morda res user posted image  bo hormon zdaj začel rast, če pa nisem bo pa verjetno user posted image . Čisto me je dekoncentriralo to s temi testi, dve uri že nisem nič pametnega neredila user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2008 12:47:33   
Sulfinija
Ja še kako te razumem kako tole žre.

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2008 12:48:41   
metuLJchy
sulfinija zlata si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2008 12:50:35   
Sulfinija
Metulchy daj spremeni naslov tej temi,če je črtica si itak user posted image .Pozitvno misli ziher,je ziher.

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2008 13:17:23   
metuLJchy
Sulfinija saj bi spremenila naslov, a kaj ko nisem niti 50% da sem nosečka. Zjutraj sem bila, zdaj ne več - nekaj se zagotovo dogaja, a očitno se je usoda odločila, da me bo malo matrala preden mi bo dala odgovor kaj je....

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2008 13:27:51   
witto
črtica je črtica......user posted image user posted image user posted image  in ta je zelo lepo  vidnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2008 13:30:22   
Sulfinija
Itak,da mamo novo srečko user posted image .Metulchy tudi jaz pravim user posted image  je user posted image .Bravo,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2008 13:35:52   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: witto

črtica je črtica......user posted image user posted image user posted image  in ta je zelo lepo  vidnauser posted image

Resnično upam da je to, to. Za srečo pauser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2008 13:48:53   
metuLJchy
punce hvala, ste zlate, pravi vir pozitivne energije! Ste mi spet malo upanja vrnile, sama sem se že žalostila nad tem, da ni nič.... In če je user posted image , bi bil to pravi mali čudež, s prolaktinom (najvišja gornja meja normale 25) nihajočim vse do 216, pred mesecem dni bil 100, pred letom dni sem imela več mesecev težave ker menstruacij sploh ni bilo po 3 mesece (zdaj že leto dni točna), skratka - vdala sem se že v to, da brez IVF ne bo nič (ker tudi ginekologi pravijo da s previsokim prolaktinom je težko zanosit po naravni poti, moj pa ni le visok, je mega visok). In ta mesec res nisem nič pričakovala nič, še z biciklom sem se šla gnat na vrh pohorja par dni nazaj. Tudi folne kislnine nisem pila. Nič skratka. A sem previdna raje. Ker upanje, ki se razbije še kako zna bolet. Bom pač ponovila z prvim jutranjim urinom še enkrat test (za krvni test v adrialab sem včeraj plačala 18 eur, groza, clear blue je napram temu poceni!) in če bo še enkrat črtica očitno je nekaj na tem. First sign katera pozna, brala sem naj bi bil kar zanesljiv?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2008 13:55:36   
Sulfinija
Metulchy jutri se ustavim pri tebi in boma tvoji user posted image  zapile,velja?

Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2008 14:04:12   
witto
Ja, jast sem delala z first sign. Prvi dan izostanka, pa je nisem videla, oz. nisem vedela kaj vidim. Ko sem ta isti test pogledala drugi dan, se je videla senca, pa sem šibala po novega, in je bilo že bolj vidno. 3dan zamude, sem naredila first sign, in za potrditev pa še clear-blu. Moj izdelek lahko vidiš v albumu!!!!!!!Želim ti vso srečo, da si nosečkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2008 14:05:05   
metuLJchy
Metulchy jutri se ustavim pri tebi in boma tvoji user posted image  zapile,velja?

user posted image user posted image user posted image  faca si, stiskam peste da bo razlog za ga zapit, pa čeprav z otroškim šampajcem!

Neposredna povezava do sporočila: 19
26.9.2008 17:55:52   
dido
Jaz sem delala pri prvi nosečnosti najprej test z first sign, potem pa z CB in mi je first sign lepo pokazal črtico, pri CB pa ne bi vedela, da sem noseča. Enako se je zgodilo moji prijateljici.
Drugič, pa sem delala test, pa se črtica ni videla, potem pa je mož čez petnajst minut videl črtico, ki pa se je videla samo pod enim kotom. No, z jutranjim urinom se je potem lepo pokazala črtica in bila sem res noseča.
Upam in  želim ti iz vsega srca, da si srečka nosečka. Na tvojem mestu bi še enkrat šla po test in ga naredila.
Držim  pesti in poročaj !

Neposredna povezava do sporočila: 20
27.9.2008 9:06:11   
R777
jaz i rada videla v albumu te črtice, pa mi kaže, da je napaka....

Pa ne sekiraj se.....Jaz mislim, da si ti na začetku nosečnosti in da bo vse OK. Krvni test je negativen, če je vrednost manj kot 40 enot.

Prepričana sem, da boš v ponedeljek zagledala bolj konkretne user posted image user posted image

(odgovor članu dido)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.9.2008 12:02:22   
metuLJchy
R777 črtice žal včeraj nisem mogla dodati v album, pravzaprav sploh novega albuma nisem mogla ustvarit, zato sem poskušala dodat v že obstoječe, pa tudi ni šlo.... prilepit sem se tudi nočejo

včeraj je bila kar lepo vidna črtica, v dm sem kupila 2 paketa first sign duo (s tem testom mi je pokazalo user posted image ) - v dm so zdaj prav ugodni, 2,9 eur škatlica z dvema testnima lističema - en listič sem danes zjutraj skurila, in se mi ni pokazala črtica kot včeraj takoj, pokazala se je po 15 miniutah, pa še to švoh....menstruacije pa ni, že en teden mi zamuja, če se zgodi čudež in sem srečka nosečka sem morala precej pozno v tem ciklusu zanosit, dvomim da na sredi ciklusa, ker bi mi drugače po tednu dni zamude že moglo kaj pokazat....kaj že pravijo - da je potrežljivost božja mast? Pa mi ne ostane prav nič drugega na žalost! Hvala vsem vam, ker ste tako zlate, mi pomagate to negotovost prebrodit, predvsem pa ste mi spet upanja vlile

(odgovor članu R777)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.9.2008 12:09:59   
metuLJchy
evo tu jo lahko pogledaš, upam da bo delala povezava

http://shrani.si/f/7/zI/2yvi26GE/crtica-firs-sign.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 23
28.9.2008 11:52:51   
metuLJchy
ajej, sulfinija se bojim da bo naslov teme kar pravi, zjutraj sem ponovila first sign, o črtici ni ne duha ne sluha, vsaj ne takoj, čez uro se je sicer pojavila sled le te, komaj vidna na svetlobi, skratka v petek je črtica bila lepo vidna, v soboto je bila senca same sebe, danes je ostal le še njen duh user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 24
28.9.2008 12:17:12   
Sulfinija
Metulchy,jaz še vseeno nisem izgubila upanja.Daj jutri pejt na krvi test pa boš videla.Samo na testu lepo piše,da po ne vem kok minutah ni več veljaven.user posted image

Javi se kaj na zs.

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?