|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po vstavitvi mirene sami problemi
25.9.2008 12:44:06   
staši
Punce mireno imam šest mesecev.Prva dva meseca vse O.K.razen tistega "packanja "ki naj bi bilo normalno.No  in potem malo berem tukaj na forumi vaše probleme od napihnjenosti do občutljivosti dojk pa neredne ME(te naj bi tudi izginile)in še kaj bi se najdlo.Stvar je v tem da je mene vse to vsak dan bolj nerviralo in potem sem dobila po telesu neke mozolje na koncu prejšnji teden še vnetje.Cel teden je bil moj G na dopustu in včeraj ga dobim in mi reče naj takoj pridem.Povem moje težave in  me pregleda ,vnetje je bakterijsko ,ultrazvok pokaže da je mirena na svojem mestu potem pregleda jajčnike in opazi na levem neko cisto.Jaz sem mislila da me kap!Ga vprašam če mi jo bo odstranil pa je rekel da ne da bova prej vse to pozdravila in potem da se bo videlo kaj sploh je vzrok teh težav je pa rekel da mi neki ženski hormon nagaja ker se preveč izloča in posledica tega naj bi bilo to .Za mireno pa da se po šestih mesecih ponavadi vse umiri in da naj počakam .Tablete pijem zdaj deset dni in po M moram nazaj na kontrolo.Zelo me je strah da je to povzročila mirena ker do sedaj z vključno dvemi nosečnostmi nisem nikoli imela nobenega problema zdaj pa to .Kaj ve mislite ali ima tudi katera od vas podobne probleme? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po vstavitvi mirene sami problemi
25.9.2008 17:16:07   
Doll
Daj si jo ven.

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2008 18:58:15   
Gina
Če te moti, če nimaš zaupanja vanjo, jo daj ven. Jaz jo trenutno imam in mi je zaenkrat ok oz. brez veze ven metat, dokler funkcionira. MI je šla pa kar nekaj cajta na živce. MI gredo pa tudi moje original M na živce, ker so tolk močne. Vnetja imam v vsakem primeru, oz. so šele po brisu ugotovili, katera bakterija točno ga povzroča, da je zdaj ok. Sicer bom mireno imela še točno eno leto, da mine 5 let, potem jo bom pa tudi jaz ven dala.

Drugače se mi pa zdi, da ni tako zelo verjetno, da bi se ti nekaj spustilo na jajčniku zaradi mirene. Bolj verjetno je, da imaš ti res hormonske spremembe, zaradi katerih pride do tega. MI smo v bistvu sestavljeni tudi iz hormonov, ki so en pomemben del našega čutenja in funkcioniranja (iz kemije, samo to nas sestavlja v bistvu). iN hormoni se spreminjajo s tvojim psihičnim stanjem največ. Če si pod stresom, zihr ne morejo biti enaki, kot če se čist sproščena. Ma kaj pa vem. Po moje je prej to kot mirena. 

Naslednja stvar, ki jo moraš vedeti je ta, da so ciste na jajčnikih pogoste, pa da niso kar vse po vrsti ne vem kako nevarne. Nekatere izginejo same od sebe, druge je sicer treba zdravit, oz odstranit.... čisto gotovo pa ni večina glih rakavih. Ma kaj pa vem. PO moej je boljše vzeti se v roke in potrpeti, počakati teh par dni, da boš videla kako in kaj. Če si tolk živčna, pokliči G nazaj in mu povej, da te tolk skrbi, naj ti vsaj pove, kakšne sorte izgleda tale cista, naj ti kaj ve pove, ker spati ne moreš od tega.

Če se ti zdi mirena kriva, če ji ne boš mogla več zaupat, če imaš bad feeling, jo daj ven.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2008 20:17:31   
anajmad
Jst sem imela takšne probleme,da joj. Krvavela durh na furt,da sem imela vse skupaj poln kufer. Dala sem si jo odstranit in potem je bilo boljše.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.9.2008 20:22:28   
čaki
ojej, jest jo grem v četrtek vstavit..user posted image user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.9.2008 20:49:06   
cukr07
Tudi moja sodelavka je imela po njeni vstaviti podobne težave kot ti staši. Zdravljenje je bilo neuspešno, ko pa so ji jo odstranili, so tudi težave izginile. Očitno je njeno telo ni sprejelo.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2008 9:08:19   
staši
No sej me ni glih tako strah ,ker je rekel G da tega je dosti in se pozdravi isto kot si ti napisala,samo bil je tisti prvi šok ker nikoli nisem imela nobenih težav pol pa ti reče da imam cisto.Pa tolko je tega zdej vse povsod da se človek res ustraši .Vseeno hvala za nasvete ,sej bom vidla kaj bo ko spijem tablete pa grem na pregled.LP

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2008 9:10:41   
staši
SREČNO!
IZVIRNO SPOROČILO: čaki

ojej, jest jo grem v četrtek vstavit..user posted image user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2008 11:18:09   
Sibil_
Meni pa zelo odgovarja in nimam težav, sem res zadovoljna. Jaz jo priporočam.

Vnetja in ciste na jajčnikih so pa itak pogost pojav, ne verjamem da glih zaradi Mirene.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2008 15:52:07   
buči
Prva 2 tedna je bilo ok, potem pa 1,5 meseca mesntruacije, mekaj dni tako meočne, da niti 20 minut nočni vloek ni zdržal, ves čas izcedki, no zdaj se je malo umrilo, ampak če ne bo v enem letu ok, jo dam ven, ker mi je potem bolje jemat tabletke, ali pa celo nič in it na kondome, ker je pa v bistvu zadeva manj praktična kot prikazujejo in reklamirajo. Samo počakam, kaj je zdaj s temi plučnimi komplikacijami pri tabletkah ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2008 14:54:21   
staši
Jaz sem istega mnenja ,če se mi tole ne popravi grem nazaj na Trinovum ker nisem imela nikoli težav .Sej če mene nebi moj G prepričal za mireno nebi nikoli prenehala z tabletkami.
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Prva 2 tedna je bilo ok, potem pa 1,5 meseca mesntruacije, mekaj dni tako meočne, da niti 20 minut nočni vloek ni zdržal, ves čas izcedki, no zdaj se je malo umrilo, ampak če ne bo v enem letu ok, jo dam ven, ker mi je potem bolje jemat tabletke, ali pa celo nič in it na kondome, ker je pa v bistvu zadeva manj praktična kot prikazujejo in reklamirajo. Samo počakam, kaj je zdaj s temi plučnimi komplikacijami pri tabletkah ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?