Gina -> RE: po vstavitvi mirene sami problemi (25.9.2008 18:58:15)
|
Če te moti, če nimaš zaupanja vanjo, jo daj ven. Jaz jo trenutno imam in mi je zaenkrat ok oz. brez veze ven metat, dokler funkcionira. MI je šla pa kar nekaj cajta na živce. MI gredo pa tudi moje original M na živce, ker so tolk močne. Vnetja imam v vsakem primeru, oz. so šele po brisu ugotovili, katera bakterija točno ga povzroča, da je zdaj ok. Sicer bom mireno imela še točno eno leto, da mine 5 let, potem jo bom pa tudi jaz ven dala. Drugače se mi pa zdi, da ni tako zelo verjetno, da bi se ti nekaj spustilo na jajčniku zaradi mirene. Bolj verjetno je, da imaš ti res hormonske spremembe, zaradi katerih pride do tega. MI smo v bistvu sestavljeni tudi iz hormonov, ki so en pomemben del našega čutenja in funkcioniranja (iz kemije, samo to nas sestavlja v bistvu). iN hormoni se spreminjajo s tvojim psihičnim stanjem največ. Če si pod stresom, zihr ne morejo biti enaki, kot če se čist sproščena. Ma kaj pa vem. Po moje je prej to kot mirena. Naslednja stvar, ki jo moraš vedeti je ta, da so ciste na jajčnikih pogoste, pa da niso kar vse po vrsti ne vem kako nevarne. Nekatere izginejo same od sebe, druge je sicer treba zdravit, oz odstranit.... čisto gotovo pa ni večina glih rakavih. Ma kaj pa vem. PO moej je boljše vzeti se v roke in potrpeti, počakati teh par dni, da boš videla kako in kaj. Če si tolk živčna, pokliči G nazaj in mu povej, da te tolk skrbi, naj ti vsaj pove, kakšne sorte izgleda tale cista, naj ti kaj ve pove, ker spati ne moreš od tega. Če se ti zdi mirena kriva, če ji ne boš mogla več zaupat, če imaš bad feeling, jo daj ven.
|
|
|
|