Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:39:28
|
|
|
|
claud
|
Ja sj jst grem tud sam v trebuh pa joške... Pa trebuh mam čist lep si ga res vsak dan mažem gor so se mi pa strije začele delat...pa jih tud mažem pa nč ne pomaga...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:42:46
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 No jaz vas včasih kaj preberem, ker sem drugače na začetku presedlala na marčice 2009, vendar so mi kasneje spet potrdili februarski rok (26.2.)... Ste me premamile s svojimi načrti z oblačilci za odhod iz porodnišnice ... Moja prvorojenka se je rodila v prvih dneh marca 2004 in smo iz porodnišnice korakali v poln sneg (30 cm) , tako, da sedaj računam, da se lahko zgodba ponovi... No jaz tudi razmišljam o kakšnem kompletku iz triko žameta, se mi zdi tako lepo toplo, pa verjetno bom kupila nov žakeljček iz flisa... Lepo da si pršla mal pogledat! Ja sj tole vreme je tko zmešano da je čist možno tud to da sploh ne bomo rable zimskih cotk.... A pol si uradno februarčica?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:44:37
|
|
|
|
Čebel@
|
miša en lep pozdrav claud......jaz tudi nimam še nobene strije(čeprov me buši full srbi)samo črta se mi je narisala pa popek rine vn.......ja joške so tud malo bol polne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:48:12
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 miša en lep pozdrav claud......jaz tudi nimam še nobene strije(čeprov me buši full srbi)samo črta se mi je narisala pa popek rine vn.......ja joške so tud malo bol polne Ja črto mam pa jst tud....pa nad popkom je prou smešno kriva, sploh ni ravna pa popek tud vn rine...katastrofa....to mi gre pa res na živce k se pol čez kakšno majco vid tko čudn...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 14:56:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sem sedaj uradno februarčica . Vam pa povem, da je bilo takrat ko sem prvič rodila tako romantično lepo v porodnišnici ...jaz z malo lepo notri na toplem, zunaj snežilo... Kaj snežilo, padale so "plahte" snega... se mi zdi, da se je takrat čas kar ustavil... Sem pa prvič rodila 14 dni pred, drugič pa dan čez PDP, upam, da bom sedaj nekje vmes ... Jaz si nisem, ne prvič ne drugič pridelala nobene strije, sam sem se kar pridno mazala z olivnim ali mandljevim oljem, sedaj sem malce bolj lena in me kar malo . Ampak verjetno je vse skupaj verjetno res največ odvisno od tega, kakšno kožo imaš... Sem pa prvič imela lineo negro, drugič in sedaj pa ne... Je pa trebušček sedaj podoben kot prvič in drugič glede na trajanje nosečnosti... Zaenkrat nosim več ali manj še vse normalne sote, razen da pri hlačam običajno gumba ne zapnem ampak si malce zadevce popravim s pasom... so se pa prsa že spet napela, čeprav sem se ravno dobro navadila, da so bile bolj majhne .
< Sporočilo je popravil Miša99 -- 9.11.2008 14:57:18 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 15:00:40
|
|
|
|
claud
|
To je moglo bit pa res lepo.....gledat snežinke čez okno z v naročju.... Ja verjetn je res dost od kože odvisno....jst mam drugač kr suho, tko da se zdj že zarad tega pospešeno mažem..... To je pa zanimivo da si bla 1. tok pred rokom....k baje da je ravno 1. ponavad čez rok.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 15:05:49
|
|
|
|
claud
|
pismo sm jezna....odkar so dal tole reklamo za Murkota gor mi tale rr kr neki zajbava pa šteka
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 15:12:01
|
|
|
|
Katjusa
|
miša kak lepo jst bi tud da bi bil snegec ko bom rojevala in pol k bom v porodnišnici sama sem januarček in od nekdaj obužujem sneg in zimo..... ko sneži sem vedno dobre volje... pa še vroče mi ni
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 15:37:45
|
|
|
|
Katjusa
|
jst sem pa tok razočarana zdle sem oblekce oprala pa še kr smrdijo ma katera kako idejo.... sicer jih bom še enkrat oprala januarja sam vseen.... se bojim da tud takrat še ne bodo taprave
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 9.11.2008 17:00:43
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša........glede cunjic ti ne znam svetovati jaz imam linio negro čez cev buši-samo ovinek okoli popka mi naredi je pa meni tudi bol grdo če je popek ven ker se tkočudno vidi čez majico sem bla zdele uzuni na sončku zdej pa ko je zašel je pa full mrzlo ratalo pa sem pobegnila notri na toplo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 19:34:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2008 19:36:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
DietaMichonne RRAli ste trenutno na kakšni dieti?Da (
41%)
Ne (
59%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!