|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston
24.9.2008 11:28:00   
Taddy78
A je kateri uspelo zanositi po teh tabletkah?
Sicer sem jih v prvi vrsti dobila ker imam neredne M, ampak me vseeno zanimauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston
24.9.2008 11:38:27   
tjašun
Živjo.

Tudi sama sem imela Dabroston ene 9 mesecev. Najprej sem pa šla na lapraskopijo v Lj, nato pa čakala in čakala,  končno se me je usmililio tisto jutro ko sem imela prvi sestanek za IUV!!  a se mi je uredila šele po enih dveh ciklusih....

lp

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2008 11:47:53   
Taddy78
Ker sem komaj na začetku s to ponovno zanositvijo, ki ne rata, kaj je lapraskopija?

(odgovor članu tjašun)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2008 11:55:59   
tjašun
Pri lapraskopiji ti grejo pri popku  s kamero  notri in ugotovijo kaj je narobe s tvojimi jajčniki, oz. zakaj ne moreš zanositi., v bolnici sem bila 3 dni.
lp

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2008 12:09:52   
Taddy78
Uf, to pa mora biti neprijetno...
Hvala ti za odgovor!

(odgovor članu tjašun)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2008 12:24:26   
Anonimen
Dabroston samo ureja ciklus! Tako potem lažje določiš, kdaj imaš ovulacijo (cca. 14 dni pred naslednjo M). Ni pa nujno, da imaš ovulacijo. Bodi pozorna, če te nekje na sredini cikla kaj špika po jajčnikih, če imaš kaj povečan izcedek..

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2008 12:56:37   
Taddy78
ja saj to mo je G tudi rekla, pa da se kao naredi neka obloga, da se oplojeno jajčece lažje prime...
me pa včasih špika, včasih ne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2008 17:52:10   
kitka1
Taddy, te tabletke so nekakšen umetni progesteron, ki ga v drugem delu ciklusa telo proizvaja sicer samo.

Naloga progesterona je pripraviti ugodno sluznico (zadebeljena, prekrvavljena) za vgnezditev morebitnega zarodka. Če si med tistimi, ki jim primanjkuje lastnega progesterona in se zato zarodek nikoli ne zasidra v sluznico, potem ti tabletke lahko pomagajo. Eden od znakov, da je progesterona premalo, pa so rahle krvavitve že nekaj dni pred menstruacijo, lahko tudi prekratka luteinska faza (od ovulacije do menstruacije naj bi minilo vsaj 12 dni, kar je manj, že povzroča sum na slabo delovanje rumenega telesca, ki je zadolženo za progesteron).

Jaz sem sicer imela to težavo (krvavitve, prehitra menstruacija po ovulaciji) in sem z Dabrostonom preprečila krvavitve ter si podaljšala luteinsko fazo na 14 dni, vendar še vedno ne zanosim. Lahko, da je vzrok še kje drugje.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2008 19:48:59   
rakica26
Taddy, tudi sama imam Dabraston in bomo videli če kaj poveča možnost za zanositev. Sm pa opazla da ko vzamem prve dve tableti imam naslednji dan zelo vlečljivo sluz, je možno da to sproži ovulacijo pa bomo videli. Sicer pa jemljem 2 tableti na dan od 16 do 25 dne ciklusa. Sporočim okoli 10.10 če smo kaj naredili.

lp

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2008 11:00:30   
pilotina
ojla

imam PCO...pred letom in pol sem nehala jemati KT...nato štiri mesece nisem dobila user posted image  ...sepravi nisem imela lastnih ovulacij...g. mi je predpisala dabroston za sprožitev user posted image , vzporedno s tem pa še tablete klomifen za sprožitev ovulacije...no po enem letu nama je ratalo...zanosila sem...žal z žalostnim koncem, ker sva v 11 tednu izgubila pikico...vendar vsaj to me tolaži, da s tabletami dobim lastne ovulacije

dabroston pa predpišejo tudi puncam, ki jim grozi splav

(odgovor članu rakica26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?