Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 9:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, imaš prav. Mi smo ga sicer nesli v torbi, ampak smo bili že kregani tule, na RR. Je bilo pa to pred 3 leti in ko smo šli iz porodnišnice, s strani sester nismo doživeli nobenih komentarjev.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 9:57:19
|
|
|
|
špelin@
|
Tvoja ugotovitev drži. V tem norem prometu se res ne gre igrati :zmeden: :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:18:57
|
|
|
|
malika
|
Torbe so pri nas za vožno z avtom zakonsko prepovedane, tako da obvezno lupinica.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:21:23
|
|
|
|
Lenny
|
Lupinica!!!! Da vas ne bo policija lovila :) Brez heca, torba ni varna. V primeru trka je ni možno obdržati :( , pa še zakon predpisuje, da moramo naše miške voziti v lupinici! Lp
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač pa sestre nič kaj lepo ne gledajo, če ga že v sobi nabašeš v lupinico, pravijo, da ga je le treba stsnit k sebi:-)) V avtu pa v lupinici.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:31:57
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest sem jo lepo v sobi naštimala v lupinico pa mi ni noben nič reku al pa grdo gledal
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:33:12
|
|
|
|
piščanc
|
nam so razlagali, da lahko tudi torbo lepo privežeš s pasom in je OK. meni je lupinica za take male tako nerodna. mi smo šli s košaro od vozička, pa je moj policaj :ups:.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 10:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Albina, saj res hecno izgleda, ko otročička kot iz trgovine odneseš v košari. Samo, če računamo, da so (nekatere) mamice in očki takrat še malo bolj nerodni in nesamozavestni, bi se kakšnemu mogoče lahko še naredilo, da bi se naprimer spotaknil s štručko v naročju...
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 11:49:37
|
|
|
|
patty
|
Hvala, punce. Se mi je kar zdelo, da bo zmagala lupina. Sem pa hotela stvar malce poenostaviti in v torbo naložiti še oblekice za dojenčka. Bo pač treba vzeti še eno culo :)- Hvala in pozdravček, Patty:sloncek:
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 12:50:46
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
mi smo našega :duda:prinesli v torbi ki se priveže z varnostnim pasom
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 14.3.2005 12:52:58
|
|
|
|
Mina1
|
iz Lj porodnišnice smo in prvega:duda: in drugega:duda: prinesli v lupinici (Maxi Cabrio);) pa-pa Mina1
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 15.3.2005 12:27:42
|
|
|
|
Tasika
|
Vsako torbo se da privezati s pasom, ampak vprašanje je če je to ustrezen način za vožnjo otroka. Lupinica ni samo pripeta v avto, ampak je dojenček tudi pripet v lupinici. Ne vem če se splača riskirati življenje otroka, ki ga ob trku odnese iz torbe, ker 'zgleda smešno v lupinici'. Avtosedež je avtosedež in ne avtopostelja. lp
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 15.3.2005 12:36:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, že spet!
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 15.3.2005 12:56:30
|
|
|
|
Annny
|
Ne, torbe pa res niso zakonsko prepovedane..joj, kakšne zakone bi pa imeli, če bi se ukvarjali s takimi podrobnostmi:) Gre le zato, da je nevarna v primeru trka!! Isto košara od vozička! Edino pravilno je, da otroka prevažamo v lupinici...saj je zelo praktična, lepo se nese.. LP
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 16.3.2005 10:50:38
|
|
|
|
Rozalija
|
Itak da v lupinci... kje pa drugje... ja pa zvezanga v lupini (ker drgač je brez veze) Drgač pa ne vem kako si si zamisnla natovort v torbo otroka pa še tvoje cunje pa ne vem kaj vse še..... saj je preprosto... otroka daš v sobi v lupino, kramo v en ruzak pa greš.... Jaz sem v lj porodnišnici vidla samo lupince, nihče ni prišel drugače.
|
|
|
|
Iz porodnišnice - v lupinici ali torbi? 16.3.2005 10:59:31
|
|
|
|
patty
|
Rozalija, v torbo sem nameravala dat otrokove oblekice le do porodnišnice, kjer bi ga oblekla, potem pa v torbo dala le otroka, ne vsega skupaj:)- (če bi kaka cotka ostala, bi jo seveda spravla v svojo torbo). Tako je namreč naredila moja prijateljica, pa je blo vse OK. Se pa tudi sama strinjam, da je lupinica za v avto varnejša. Pozdravček, Patty:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?