Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 22.9.2008 13:51:44
|
|
|
|
Šaki
|
katere pa maš?
|
|
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 22.9.2008 15:12:06
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Zakaj pa si pol ne kupiš škatlice z manj tamponi- ne one velike Rok uporabnosti nevem kako je z tem, ker jih sproti porabim.
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 22.9.2008 15:22:27
|
|
|
|
puncica
|
po moje bi mogl kje pisat, mogoče je pa zakamufliran v teh številkah noter, dej vse preber, pa boš vidla če kje piše da bi moral biti rok. Po moje je pa rok uporabe kake 2 leti, no podobno kot plenice al pa vložki.
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 22.9.2008 15:48:09
|
|
|
|
poli*
|
rok uporabe je sigurno, ker je vse to sterilizirano. sem šla pogledat, pa na o.b. jevih ni nobenga datuma, na enih drugih pa je..... in iz tega datuma predvidevam, da so uporabni približno 3 leta (če ni folija poškodovana in so "pravilno" spravljeni!).
|
|
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 22.9.2008 22:07:45
|
|
|
|
pezbar
|
Kupila sem škatlico o.b., v kateri je 8 tamponov, manjka le eden. V bistvu sem jih kupila lani, letos jih (še) nisem rabila. Danes sem malo pospravljala in sem jih našla, pa ne vem, ali naj jih vržem stran ali jih lahko še prišparam npr. še do naslednjega poletja... Tudi jaz predvidevam, da bi lahko bil rok trajanja podoben, kot je pri plenicah, t.j. cca 3 leta. Mi je pa čudno, da na škatlici nikjer nič ne piše oz. iz tistega vtisnjenega zapisa rok trajajnja ni razviden.
|
|
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 22.9.2008 22:10:38
|
|
|
|
lelaval
|
Meni pa se zdi, da piše na škatlici rok uporabe, samo se mi ne da sedaj hodit gledat. Sicer pa pri meni rok uporabe ne more presežt, ker jih prej porabim. Lahko jih šparaš do drugega leta, ali pa jih daj kakšni kolegici, ki jih uporablja.
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 23.9.2008 7:32:39
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar Mi je pa čudno, da na škatlici nikjer nič ne piše oz. iz tistega vtisnjenega zapisa rok trajajnja ni razviden. kaj pa na unmu listku ki je noter v tamponih, kjer piše kako jih vstavit in o šoku?
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2008 8:27:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 23.9.2008 10:02:12
|
|
|
|
pezbar
|
kaj pa na unmu listku ki je noter v tamponih, kjer piše kako jih vstavit in o šoku? Priznam, tega listka nisem shranila. Ampak saj tudi pri zdravilih piše datum uporabe na embalaži, ne na priloženih listkih?!
|
|
|
|
RE: tamponi - rok uporabnosti 25.9.2008 21:51:08
|
|
|
|
Lejči
|
Na mojih je rok uporabe napisan na škatlici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?