Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) in marčevke!!! 13.3.2005 22:03:17
|
|
|
|
rainbow
|
Ja ribica, lepo, da nas spodbudiš:bravo:, sem že prej gledala, pa nič od nobene. Očitno že vse živčno čakamo, ali pa se res že kaj dogaja. Pri nas še nič, pa imam rok jutri!!! Razen vedno bolj neprijetnih bolečin na vseh koncih in krajih, pa zelo upočasnjenega gibanja itd, da ne bi vseh težav naštevala in spravila v slabo voljo ostale nosečke. Saj se še da preživet, ampak dolgo pa res več ne, prosim lepo. Saj ena je že dala eno dobro idejo za naslov, marčevski sončki ali nekaj takega, mi je kar všeč. Lep pozdrav marčevkam, tudi tistim, ki že pridno zibljejo svoje sončke:rozica::rozica::rozica: in seveda tebi, ribica:torta::torta:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) in marčevke!!! 14.3.2005 9:37:48
|
|
|
|
spacey
|
Ku ku :kava: Evo me...še vedno v enem kosu :)- pa čeprav tudi mene že vse tako boli, da vsakič pomislim: "evo zdej pa se že dogaja zares"...pa spet mine. Je pa naš sonček včeraj bil tako hudo aktiven in tako močno me je brcal in boksal, da me je prav špikalo in kar bolelo :( in ni bilo nič kaj prijetno. :zmeden: Rainbow jaz sem pa že mislila, da se ti lepo cartaš s tvojim sončkom, ker se nisi nič oglasila. :rozica::rozica::rozica: Te pa popolnoma razumem kako se počutiš...jaz upam da bo kmalu tudi za nama. 9nebesa Danes je tvoj rok in prav lep datum...držimo pestke da bo, če ne pa jutri ki je tut en lep datum, pa še jst se ti pridružim. :)- Glede debate na forumu "dojenček" pa je moj predlog, da se mamice iz ferbuarja in marca združimo skupaj in imamo enotno ime "Naši sončki", tako kot je tudi že predlagala Lu (če se ne motim :ups: ), seveda se nam pa lahko pridružijo tudi druge. :bravo: :fis: nekaj se že dogaja...ampak ko bo šlo za res, te pa takoj obvestim. :) No jutri imam še "zadnji" pregled pri G in srčno upam, da mi bo končno naredila CTG, ker bi res rada vsaj enkrat v celi nosečnosti slišala kako bije srček našemu malemu :duda:. Poročam jutri kako je bilo, ve pa držte pestke zame da bo CTG. No pa sem se razpisala...in da ne pozabim...Yasmin vam pušča lepe pozdrave in pravi da je vsak dan boljše, pa da je mala pupika Reem velik zaspanček. :zaspan: 9nebesa Imejte se čimlepše in uživajte... :rozica::rozica::rozica: Papa; P 9nebesa še 7 dni
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) in marčevke!!! 14.3.2005 11:11:12
|
|
|
|
rainbow
|
Pozdrav!! Spacey, pa ti sigurno misliš jutri rodit ???:)-:)- Jaz sem bila danes na CTG in je vse ok, čakamo na popadke ali vodo (ste gledale oni film 9 mesecev, ko je Hugh Grant - no, v vlogi- izjavil, da bo kupil svoji dragi drugo vodo, ko je rekla, da ji je odtekla, hahahaha) Spacey, meni pa jutri čisto nič ne paše (saj ne da bi lahko kaj vplivala), ker gre moj mož za cel dal v Bruselj in pride komaj v noči na sredo nazaj, tako da če bo kaj, se bom mogla sama znajt in poklicat rešilca (če bo ponoči). Dobro, je za preživet, ampak me nič ne mika, da bom šla sama rodit. Mogoče bi bilo danes bolje, al pa potem v sredo. Kaj si jaz zmišljujem:zmeden::zmeden: O, pupa od Yasmin pa ima ful lepo ime. Meni so všeč nenavadna. kak fajn, malo mira, da jez lahko tu nakladam, Lia je še na sprehodu z babico. Je tako lepo vreme, jaz pa tako ne upam več sama z njo ven. Ok, če ne bo nič, se javim zvečer Spacey, tudi ti se drži, mislim nate in na vse ostale, ki se vam bliža rok :rozica::rozica::rozica: Lep dan:metulj:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) in marčevke!!! 14.3.2005 12:36:30
|
|
|
|
Dolina
|
Ojla :nosecka: in ostale, Zoja glih (končno) spi in sem prišla mal počvekat. KEr mi je tko smotan, kr sem že od poroda skoz notr, ker je še premrzlo, da bi šle na sprehod. :(( Še mal, pa bom znorela... Ne, sej se hecam. Sej bo. Zdej bo sigurno lepše vreme in bomo šli na potep. :)- Lu, a sta že šla na sprehod? Ej, Lu, pa kako že vsi kopate svoje :duda:. Mi še zdej nismo, ker ji še mal kri teče iz popka. Patronažna pravi, da šele, ko bo čist zaceljeno, bomo kopali. :(( Čeprav me je strah tega kopanja. Že tko sm bolj nerodne narave. :)- No, men je naslov "Naši sončki" ful všeč. Katera bo pa odprla temo? Aja, fiši, valjda se nam pridružiš. :rozica: Kaj sploh sprašuješ!?! Grem nazaj ležat. Sm mal utrujena od včeraj zvečer in moram izkoristit, ko Zoja panča. Ej, Spacey in Rainbow, držim vam pesti, da bo CTG že kej pokazal in da bosta čim prej cartali. :rozica::rozica: Moja svakinja tud že koni čaka in me sprašuje, če sem kej vedla en dan prej, da bom šla rodit. ;) Pa pa, Dolina&Zoja&:kuza:
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) in marčevke!!! 14.3.2005 16:07:35
|
|
|
|
tanaja*
|
Spacey in rainbow tud jaz vama držim pestke:miska::miska:, da bosta čim prej v naročju držale svoje pikice9nebesa. Jaz se tud strinjam za "Naše sončke":bravo::bravo::bravo:! Danes me je Tia precej utrudila, tako da bom bolj kratka... Lepo se imejte in uživajte:zmeden: še te zadnje dni. Papa, tanaja*
|
|
|
|
9nebesa (****. nadaljevanje) in marčevke!!! 14.3.2005 17:19:46
|
|
|
|
nita
|
O.K., tut jaz sem za Naši sončki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?