rainbow -> 9nebesa (****. nadaljevanje) in marčevke!!! (14.3.2005 11:11:12)
|
Pozdrav!! Spacey, pa ti sigurno misliš jutri rodit ???:)-:)- Jaz sem bila danes na CTG in je vse ok, čakamo na popadke ali vodo (ste gledale oni film 9 mesecev, ko je Hugh Grant - no, v vlogi- izjavil, da bo kupil svoji dragi drugo vodo, ko je rekla, da ji je odtekla, hahahaha) Spacey, meni pa jutri čisto nič ne paše (saj ne da bi lahko kaj vplivala), ker gre moj mož za cel dal v Bruselj in pride komaj v noči na sredo nazaj, tako da če bo kaj, se bom mogla sama znajt in poklicat rešilca (če bo ponoči). Dobro, je za preživet, ampak me nič ne mika, da bom šla sama rodit. Mogoče bi bilo danes bolje, al pa potem v sredo. Kaj si jaz zmišljujem:zmeden::zmeden: O, pupa od Yasmin pa ima ful lepo ime. Meni so všeč nenavadna. kak fajn, malo mira, da jez lahko tu nakladam, Lia je še na sprehodu z babico. Je tako lepo vreme, jaz pa tako ne upam več sama z njo ven. Ok, če ne bo nič, se javim zvečer Spacey, tudi ti se drži, mislim nate in na vse ostale, ki se vam bliža rok :rozica::rozica::rozica: Lep dan:metulj:
|
|
|
|