|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška obleka
20.9.2008 13:56:32   
JAPE
A ma katera mogoče za posodit kakšno lepo nosečniško oblekico, bolj svečano. Rabim za enkratno priložnost.

< Sporočilo je popravil JAPE -- 20.9.2008 13:57:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniška obleka
20.9.2008 14:02:44   
Anonimen
Sicer nimam, bi pa na tvojem mestu pogledala kar med obicajnimi oblekami/tunikami. Se mi zdi, da je se vedno taka moda, da lahko nosis nenosecniske.

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2008 14:30:05   
Anonimen
Mogoče polglej v Quelle ali pa Neckerman, tam imajo veliko ugodnih stavri. Ali pa poleg malo po trgovinah in jo potem prodaj naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2008 15:13:49   
JAPE
Punce hvala vama za odgovor.
Vse kataloške prodaje sem že pregledala, vse aktualne trgovine sem že dala skoz v moji širši okoloci. Pa ni bilo nič zame.
Da vprašam tukaj je moje zadnje upanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2008 15:42:49   
Anonimen
Vse kataloške prodaje sem že pregledala, vse aktualne trgovine sem že dala skoz v moji širši okoloci. Pa ni bilo nič zame

A res user posted image ?
A nic od nic....Promod, H&M, Zara, Naf Naf....nicesar ne najdes?

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2008 16:48:34   
Najki
mogoce kaksno bolj elegantno tuniko in temne hlace, svecanost pa dodaj z dodatki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2008 16:59:47   
Lorencia
Morda ne bi bilo slabo, če bi za začetek povedala katero konfekcijsko številko nosiš :)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2008 17:58:57   
Anonimen
Ja, povej konfekcijsko številko, kot je napisala Lorencia.

Čekiraj v HM na nosečniškem oddelku- velikokrat imajo kakšne cotke znižane.

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2008 18:20:49   
JAPE
38 imam konfekcijsko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.9.2008 18:42:26   
Lorencia
In za kakšno svečano priložnost gre ?
Ravno včeraj sem bila v Europarku in z normalno modo, se nosečnica lahko obleče zelo svečano in lepo, in dobra stran je - da lahko oblačila uporablja tudi ko ni več noseča.

Zara ima veliko elegantnih in svečanih tunik...kot tudi vse ostale trgovine. Zdi se mi neverjetno, da ne bi našla nič primernega.
Meni osebno je najlepše, da nosečnica ni oblečena nujno v nosečniška oblačila in izgleda kot balon. Se lahko zelo lepe kombinacije naredijo z normalnimi oblačili - razen da se dodajo spodaj nosečniške hlače ali nogavice.

< Sporočilo je popravil Lorencia -- 20.9.2008 18:43:31 >

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2008 19:00:31   
Naja30
Jaz imam svojo nosečniško poročno obleko, ampak ni klasična poročna. So bolj široke hlače in tunika s šalom. Vendar je večja številka, okoli 42. Tako da bi padla s tebe. user posted image

Mislim, da se zelo lepe stvari da dobit, če malo bolj pogledaš. Katalogom jaz sicer ne zaupam, je pa tukaj npr. hm za nosečnice, kjer se marsikaj dobi.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?