nosečniška obleka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

JAPE -> nosečniška obleka (20.9.2008 13:56:32)

A ma katera mogoče za posodit kakšno lepo nosečniško oblekico, bolj svečano. Rabim za enkratno priložnost.

Anonimen -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 14:02:44)

Sicer nimam, bi pa na tvojem mestu pogledala kar med obicajnimi oblekami/tunikami. Se mi zdi, da je se vedno taka moda, da lahko nosis nenosecniske.

Anonimen -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 14:30:05)

Mogoče polglej v Quelle ali pa Neckerman, tam imajo veliko ugodnih stavri. Ali pa poleg malo po trgovinah in jo potem prodaj naprej.

JAPE -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 15:13:49)

Punce hvala vama za odgovor.
Vse kataloške prodaje sem že pregledala, vse aktualne trgovine sem že dala skoz v moji širši okoloci. Pa ni bilo nič zame.
Da vprašam tukaj je moje zadnje upanje.

Anonimen -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 15:42:49)

Vse kataloške prodaje sem že pregledala, vse aktualne trgovine sem že dala skoz v moji širši okoloci. Pa ni bilo nič zame

A res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]?
A nic od nic....Promod, H&M, Zara, Naf Naf....nicesar ne najdes?

Najki -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 16:48:34)

mogoce kaksno bolj elegantno tuniko in temne hlace, svecanost pa dodaj z dodatki

Lorencia -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 16:59:47)

Morda ne bi bilo slabo, če bi za začetek povedala katero konfekcijsko številko nosiš :)

Anonimen -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 17:58:57)

Ja, povej konfekcijsko številko, kot je napisala Lorencia.

Čekiraj v HM na nosečniškem oddelku- velikokrat imajo kakšne cotke znižane.

JAPE -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 18:20:49)

38 imam konfekcijsko

Lorencia -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 18:42:26)

In za kakšno svečano priložnost gre ?
Ravno včeraj sem bila v Europarku in z normalno modo, se nosečnica lahko obleče zelo svečano in lepo, in dobra stran je - da lahko oblačila uporablja tudi ko ni več noseča.

Zara ima veliko elegantnih in svečanih tunik...kot tudi vse ostale trgovine. Zdi se mi neverjetno, da ne bi našla nič primernega.
Meni osebno je najlepše, da nosečnica ni oblečena nujno v nosečniška oblačila in izgleda kot balon. Se lahko zelo lepe kombinacije naredijo z normalnimi oblačili - razen da se dodajo spodaj nosečniške hlače ali nogavice.

Naja30 -> RE: nosečniška obleka (20.9.2008 19:00:31)

Jaz imam svojo nosečniško poročno obleko, ampak ni klasična poročna. So bolj široke hlače in tunika s šalom. Vendar je večja številka, okoli 42. Tako da bi padla s tebe. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mislim, da se zelo lepe stvari da dobit, če malo bolj pogledaš. Katalogom jaz sicer ne zaupam, je pa tukaj npr. hm za nosečnice, kjer se marsikaj dobi.

Stran: [1]