Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Enodnevni izleti + kopanje 12.3.2005 12:01:16
|
|
|
|
total
|
Te kopalke kot plenička,jih dobiš v DM,glih sem jih včeraj gledala,stanejo 2990 sit.Tudi mi razmišljamo,da bi se odpravili kam na kopanje. Lp:sloncek:
|
|
|
|
Enodnevni izleti + kopanje 12.3.2005 12:34:15
|
|
|
|
filipinka
|
Pleničke so Pampers Sunies in so res O.K., prave male kopalke. Mi smo bili pretekli vikend v Aqua parku Žusterna v Kopru in smo se pustli razvajat v hotelu. Voda v bazenih je 32 stopinj, prostor pa 30, kar je idealno za plavanje dojenčka. Voda je slana. naš :love: je tako užival, kupili smo mu tudi rdeč Fredov obroč in sva ugotovila, da je boljše če je mali v njem kot na rokah, v vodi!¨Priporočam, da greste se nakam razvajat! SE mi zdi, da je bilo F. še najbolj všeče to, da smo bili non-stop skupaj, na tisti veliki hotelski postelji!
|
|
|
|
Enodnevni izleti + kopanje 12.3.2005 15:36:59
|
|
|
|
LIALIA
|
Jaz bi tud šla plavat. Pa ne vem kam. Kopalne pleničke v DM so 1.199,00 SIT (11 Plenic).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?