Enodnevni izleti + kopanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Natas@ -> Enodnevni izleti + kopanje (12.3.2005 11:58:20)

Pri nas bomo, če bo vse po sreči naslednjih 11 dni skupaj po cel dan,:bravo::bravo: to bo od kar se je rodil Anže, 5 mesecev nazaj, prvič. Zato smo se odločili, da bomo kam šli. Zanima me kaj predlagate za kakšen celodnevni izlet in pa en dan bi šli tudi v toplice, da ga navadimo na malo večjo »banjo« (pripava na morje). Torej katere toplice/zdravilišče priporočate, zanimajo me predvsem taka da tudi ni preveč gužve (bo mami itak nerodni v kopalkah) in da je v redu zruhtano.
Aja še to. Baje obstajajo neke pleničke, ki so namesto kopalk. Kje se jih kupi in kako se ji reče.
Hvala in lp.

total -> Enodnevni izleti + kopanje (12.3.2005 12:01:16)

Te kopalke kot plenička,jih dobiš v DM,glih sem jih včeraj gledala,stanejo 2990 sit.Tudi mi razmišljamo,da bi se odpravili kam na kopanje.

Lp:sloncek:

filipinka -> Enodnevni izleti + kopanje (12.3.2005 12:34:15)

Pleničke so Pampers Sunies in so res O.K., prave male kopalke. Mi smo bili pretekli vikend v Aqua parku Žusterna v Kopru in smo se pustli razvajat v hotelu. Voda v bazenih je 32 stopinj, prostor pa 30, kar je idealno za plavanje dojenčka. Voda je slana. naš :love: je tako užival, kupili smo mu tudi rdeč Fredov obroč in sva ugotovila, da je boljše če je mali v njem kot na rokah, v vodi!¨Priporočam, da greste se nakam razvajat! SE mi zdi, da je bilo F. še najbolj všeče to, da smo bili non-stop skupaj, na tisti veliki hotelski postelji!

LIALIA -> Enodnevni izleti + kopanje (12.3.2005 15:36:59)

Jaz bi tud šla plavat. Pa ne vem kam. Kopalne pleničke v DM so 1.199,00 SIT (11 Plenic).

Bejba -> Enodnevni izleti + kopanje (12.3.2005 19:40:17)

Mi prisegamo na Čatežke toplice. Vsako leto gremo tja vsaj za en teden in letos junija tudi prvič z našim malim škorčkom :love:. Uf, komaj čakam.
Tako, da jaz vam priporočam Čatež. Edino glede gužve je malo večji problem. To pa je verjetno povsod v toplicah.

LP; B

Stran: [1]