|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zbolela:(
11.3.2005 16:49:26   
mehurčica
David je imel tri dni zaporedoma malo vročine, ampak samo proti večeru. No in včeraj zvečer se vležem in od 22:30nisem mogla zaspat do 1h! Pol sem se pa vsako uro zbujala premražena, čeprav sem imela mikico in pokrita z dvema odejama. Zjutraj se mi je sicer dobesedno bledlo, ampak si nisem mislila, da imam vročino 39,2!:(

Sem klicala sestro, če bi prišla po Davida in je ravno danes šla delat. V vrtec pa ga v takem stanju nisem mogla peljat sama, pa itak je še zvečer imel malo vročine, tako da nebi bilo dobro.

Tako da sem do 12h bila sama z njim in na srečo se je ves čas igral sam-vsake toliko se je prišel kmeni na kavč pocartat. Pol sva pa spala 2,5ure in moj dragi je prišel iz službe malo prej, z vrečko polno zdravil.

Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Sej nam ne preostane nič druga, ne? Me je pa bilo krepko strah, da bo samo skupaj padla-tako slabo sem se počutila. Zdaj nazadnje sem imela vročine 38,2, David pa je šel k babici, dediju in tetki spat.

Ostanite zdrave! Jaz pa se grem spet filat z vitaminom C in Lekadolčki.
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.3.2005 17:07:34   
JASNA D
Kaj drugega ti skorajda ne preostane! Želim ti, da se čim prej pocajtaš. Do torka imaš, da si pridna, potem pa na eno pizzo, da se okrepiš!

Hitro ozdravi!

Jasna

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2005 17:14:35   
frutka_
Hej, nafilaj se z zdravili, da boš v torek fit za srečanje!!!
Če je karkoli pokliči in bom pomagala.

:angel::angel::angel:Sicer pa upam, da boš čimprej zdrava in pri močeh!:angel::angel::angel:

:bravo:LP:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2005 17:58:25   
india
Joj, zdaj pa res intenzivno papcat vitaminčke in Lekadol, pa čajeeeeeeeeee, pa ati te naj čez vikend spravi na noge, da boš do torka pripravljena na akcijo!!!:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2005 18:29:02   
Blink1
Mehurčica:(:(:(

Čaj! Vitamine!!! Daleron Cold 3...

Pa čimprej ozdravi:rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2005 20:03:19   
Pupica
Pa ravno zdaj ko so objavili konec epidemije prehladnih obolenj!!!
:(:(:(

Ja čimprej se pozdravi!!!:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.