mehurčica -> Zbolela:( (11.3.2005 16:49:26)
|
David je imel tri dni zaporedoma malo vročine, ampak samo proti večeru. No in včeraj zvečer se vležem in od 22:30nisem mogla zaspat do 1h! Pol sem se pa vsako uro zbujala premražena, čeprav sem imela mikico in pokrita z dvema odejama. Zjutraj se mi je sicer dobesedno bledlo, ampak si nisem mislila, da imam vročino 39,2!:( Sem klicala sestro, če bi prišla po Davida in je ravno danes šla delat. V vrtec pa ga v takem stanju nisem mogla peljat sama, pa itak je še zvečer imel malo vročine, tako da nebi bilo dobro. Tako da sem do 12h bila sama z njim in na srečo se je ves čas igral sam-vsake toliko se je prišel kmeni na kavč pocartat. Pol sva pa spala 2,5ure in moj dragi je prišel iz službe malo prej, z vrečko polno zdravil. Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Sej nam ne preostane nič druga, ne? Me je pa bilo krepko strah, da bo samo skupaj padla-tako slabo sem se počutila. Zdaj nazadnje sem imela vročine 38,2, David pa je šel k babici, dediju in tetki spat. Ostanite zdrave! Jaz pa se grem spet filat z vitaminom C in Lekadolčki.
|
|
|
|