|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: partner in porod
25.9.2008 7:29:20   
borabara
moj je tud bil zraven si je želel in se je pripravil, čeprav naju je sim presenetil 3 tedne prej! V porodnišnico sem prišla že 7 cm odprta in je porod trajal le 22 minuser posted image

Nič kaj se ni dogajalo pravi moj! je več pričakovaluser posted image

na hit smo zaključili

lp
nin@

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.9.2008 7:41:03   
NATAŠI
moj je bil ob meni in se mi je zdelo to zelo ok ... saj sem bila v porodni 8 ur in sva skupaj šla skozi te ure ... in na koncu je prvi prijel najinega sončka, preprezal popkovino... skratka občutki so nepopisni user posted image  ... in skupna slikica v porodni sobi....

Neposredna povezava do sporočila: 27
25.9.2008 12:02:01   
poli*
borabara- da bi vsi porodi minili tako kot tvoj user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.9.2008 13:00:54   
borabara
ja vam pa res privoščimuser posted image

bomo vidli kak bo drugič, ker pravijo da nikol ni istouser posted image

da le ne bi predolgo trajal

lp
nin@

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.9.2008 19:02:05   
Anonimen
moj user posted image   je najprej rekel da ne gre ker sam da bolnico zagleda mu ful slab pride skor skup zleze, pa sm to sprejela pa ga nisem silila. pol je pa pr porodu kazal da bo mogel bit CR in sem  mu to po sms sporočila pa se je odločil da bo pršu gor da bo pa pol če bo CR on imel user posted image . Sam pol k je pa pršu gor k sm ga zagledala je pa ful hitr šlo tko da je blo pol pa v 18 min konec.

Pa je bil pol ful presrečen da je bil zraven je reku da bi mu blo žal če ne bi bil. Tko da zej k bom februarja zopet gor je rekel da gre obvezno zraven.

Ampak ga imam še rajši ker je premagal svoj strah pred bolnico. 

(odgovor članu borabara)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.9.2008 16:52:37   
clara23
Moj je celo nosečnost govoril da ne bo zraven, potem ga pa sploh niso mogli spoditi iz porodneuser posted image user posted image . Mi je bil pa full v oporo in bi mi bilo brez njega še veliko težje kot je bilo že sicer. Par uric pred porodom se mi je že začelo malo blesti od bolečin in nisem več sodelovala z osebjem, potem ko pa je moj dragi prevzel vodenje poroda sem zopet poslušala in sodelovala (za ostalo zdr. osebje se še vedno nisem brigala in jih nisem poslušala ker so bili nesramni-si raje niti ne predstavljam kako bi ravnali z mano če ga nebi bilo zravenuser posted image ). Ves porod je dihal z mano, me držal za roko, brisal čelo, vlažil ustnice..še lulat ni šel vmes, pa čeprav ga je baje full tiščalouser posted image . Na koncu je prerezal popkovino in prvi pestoval najinega sinkota. Pravi da mu niti slučajno ni žal da je bil zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
26.9.2008 20:55:19   
pajčolanka
jaz še ne vem, ampak mislim da bo zraven. niti se o tem ne pogovarjava ker če ga že vprašam reče da ne ve.
ampak jaz mislim da bo, ker močno močno dvomim da bi sicer hodil z mano v materinsko, pa ob zadnjem obisku materinske ko ni šel zraven in smo dobili potrdila za partnerje, sem ga hecala da ga nisem dobila in ga je kr panika. pa ko smo šli porodno gledat ga je vse bolj zanimalo kt mene-kako zgleda porodna, tako da...mislim da bo zraven. če pa slučajno ne bo, mu pa tud nem zamerla.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.9.2008 21:38:00   
Anonimen
Ojla
Moj tud ne mara bolnica ampak sem ga vsen prepričala da je bil pri porodu,ker sm ga rabila zravn nism hotla bit sama.In na koncu je reku da ni blo hudo in je ful vesel da je lahko bil zravn.Men je to zelo velik pomenil.

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
27.9.2008 0:24:24   
bati

jaz sem bila najprej mal zadržana glede tega da bi bil moj dragi z menoj...nekak mi je bilo neroden ko sem pomislila na to da bi me gledu kako rojevam.

Ampak čez čas sem se premislila in si zaželela da bi mi bil v oporo, da ne bom sama ker so babice ponavadi zaposlene in se ne morejo samo s tabo ukvarjat.

Tko da moram rečt da brez njega mi ne bi uspelo, res ful mi je pomagal, bil mi je v moralno podporo, me vzpodbujal....čist vse no..ful mi je pomagu...brez njega ne vem kako bi bilo.

Tko da pri drugem k bo bo spet z menoj, ker brez njega ne bi šla rodit, res.

Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?