|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner in porod
11.9.2008 9:11:37   
watershine
kako ste se vi odločili?
gre partner z vami na porod?
zakaj ja in zakaj ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: partner in porod
11.9.2008 9:23:52   
evica23
Moj se je sam odločil da gre noter, ko me je čakal zunaj ko so me peljali v porodno. Sem bila prepričana, da ga ne do. Ko se je pa akcija začela je pa šel ven za 20 min in potem prišel nazaja noter. Zdej drugič pa je rekel, da ne bo šel nič notri. Jaz mislim da se mora vsak moški posebej odločit in jih ne smemo nič silit da so prisotni.

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2008 9:33:18   
klavdiy4
čaw!
Moj  user posted image  je pa rekel da bo šel zraven noter.... in se mi zdi da komaj čaka....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu evica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2008 9:34:46   
ninca19
tud moj je rekel da bo šel zraven not. si ful želi

Nina

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 9:36:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu evica23)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2008 9:50:49   
Katjusa
Moj  se je sam odločil sploh pa ga nisem nikol vprašala men je blo kr samoumevno da gre zraven.... po porodu ko je prišel domov pa je veselo novico sporočil tudi na RR http://www.ringaraja.net/forum/m_894787/mpage_1/key_zamuda,srcem/tm.htm mislim da mu ni žal in da bo v drugo spet polek če bo le lahko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bil je tak navdušen nad vsem da je bil v porodni skoraj prej k jstuser posted image user posted image user posted image user posted image in zdej se že veseli drugega poroda upam da bo vse tak k mora bit in da boma skupaj ob tako posebnem in veselem dogodkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2008 10:09:13   
Dream
Moj user posted image  se je tudi sam odločil, da gre z mano in tako greva drug teden v šolo za starše user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2008 10:14:56   
Vrtnica79

kako ste se vi odločili? Skupaj

gre partner z vami na porod?
Da, obakrat je bil z menoj v porodni cel čas.

zakaj ja in zakaj ne?
Ker sem imela ob sebi človeka ki mu zaupam mi je bilo lažje.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 10:26:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2008 10:32:34   
Naja30
Mož je bil 2x zraven pri porodu in si ne predstavljam, da ne bi bil.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2008 10:42:59   
Virtualna
Moj user posted image  je pa rekel, naj se sama odlocim, ali ga hocem imeti ob sebi ali bi bila raje sama...da bo rade volje uposteval moje zelje...
Odlocila sem se, da bi bila raje sama,...poroda me je ful strah...strah me je bolecine...in ker je moj dragi ze po naravi med obcutljivejsimi bitjeci...vse to bi-bo zelo vplivalo nanj...sem se odlocila, naj kar lepo doma pocaka ali pa magari nekje v cakalnici P....

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2008 11:08:54   
bsasab
Moj je je bil pr meni cel cas (13 ur) pa mi je bilo ful fajn da je bil, se posebej zato ker ko se jedejansko zacela akcija (vsega skupaj je trajalo pol urce) sma bila sama v porodni jaz sem pritiskala on pa je spremljal kako napredujem ko pa se je gklavica ze fajn vidla je prisla se babica in smo skupaj koncali porod, bilo je nepozabno...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2008 11:40:42   
Hope2
Moj se je tudi sam odločil, da bo zraven. Jaz mu nisem niti predlagala, so ga pa probale nekatere ženske prepričat, da ni prijetno in da naj raje ne gre, pa je še kar vztrajenuser posted image . Če mu bo hudo ali bo pa meni odveč, pa bo itak po hitrem postopku šel venuser posted image . Drugače mi je pa všeč, da sodeluje, ampak silila pa ga ne bi nikoli, mi že velik pomeni, da gre z mano v MŠ in bere knjige in revije o nosečnosti in dojenčkuuser posted image

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2008 12:37:12   
Anonimen
Odločila sem se  da ne gre-Zato,ker ga pač nisem hotela zraven 

Neposredna povezava do sporočila: 14
11.9.2008 12:40:27   
Lorencia
Tudi nama je samoumevno, ko bo prišlo tako daleč - da bo zraven, si ne zamišljam - da bi takšen trenutek katerega velik del je pravtako on, preživljala sama brez njega. Sploh pa zato, ker ga je sama pozitiva skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.9.2008 13:00:23   
annya
Lorencia, se podpišem pod tvoj post!!!!user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.9.2008 14:05:14   
Anonimen
Da bo partner pri porodu je bila moja velika želja, on je bil takrat še bolj skeptičen, če bo vse prenesel. In sva se zmenila, da bo pri meni dokler bo zanj še zdržno in pride po porodu nazaj v porodno sobo. No, pa je bil cel čas pri meni (razen, ko je šel vmes na kosilo) in mi je resnično veliko pomenilo, da je ob meni in sem se počutial nekako varno. No, potem je vmes rekel, da sploh ni tako grozno kot so ga strašili da bo, ampak da popkovnice pa ne bo prerezal. Pa jo na koncu je. user posted image Pa še babica, ko se je galvica že malo videla je meni rekla, da naj pobožam galvico in da bom čutila koliko lask ima. Moj jo je neki spraševal, pa mu je rekla naj pride kar sam pogledat kako gre glavica ven. No, sedaj vsakemu, ki je v dvomih razlaga, da biti pri porodu ni nič hudega, da ne šprica kri na vse strani... user posted image

(odgovor članu annya)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.9.2008 14:13:30   
Kaštrun
pri prvem je bil full korajžen, se je zafrkaval, hecal z babicami in skoz nekaj blebetav (po moje ga je bilo pa v resnici strah kot sv***, čeprav se je sam odločil, da gre z mano). ko pa se je zakompliciralo in tamala ni in ni hotela ven, je postajal čisto bled, se je vsedel k vratom in je babca rekla, če bo zdržal? no, zdržal je, otrokove glavice ni pobožal, je pa prerezal popkovino. takoj po porodu je bil pa tako zmeden, da je hotel iti telefonirati še predno je babica povedala koliko je tamala težka, dolga... skratka...

sam se je odločil, da gre z mano in žal mu ni. je pa res, da sem imela porod kar težak, tako da zdaj v drugo je rekel, da najraje ne bi šel, ampak, ker vem, da meni to veliko pomeni, da gre, pa bo potem videl kako bo. mogoče bo res skočil malo ven "po zdrak" user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.9.2008 14:46:40   
jajula
no moj nad idejo da bo zraven pri porodu najprej ni bil najbolj navdušen. proti koncu nosečnosti pa sm mu rekla nej se končno zjasni a bo zraven al ne, ker drugače bi koga drugega prosila za prisotnost, pač nism hotla bit čist sama v porodni. no potem je bil ves čas poroda zraven, sicer na konc bled kt stenauser posted image  pa tud popkovine ni prerezal, ampak mi je ful pomagalo da je bil zraven za spodbudo pa tud če je samo zraven sedel, mi je dost pomagal da sem videla ljubljeni obraz. me je pa tud masiru, pa daju vodo za pit..in na konc so najino user posted image  odpelal v intenzivno, jo je sam nesel in spremil tja, tko da je bil prvi od naju ki je pestoval (in s tem se bo vedno važaruuser posted image ).
moje osebno mnenje je da je super če je partner zraven. 

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.9.2008 14:57:40   
Bethany
Tudi pri nama je čisto samoumevno, da bo mož zraven pri porodu in se tega veselim. Pravi, ko ga drugi sprašujejo, če bo prisoten, da seveda, saj je bil tudi zraven, ko je user posted image nastala. user posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.9.2008 15:00:14   
emina83
živjo!

moj user posted image je  pri prvem porodu bil zraven in si sploh ne znam predstavljat kak bi bilo, če ne bi bil tam, res, taka podpora je to... psihična, ne fizičnauser posted image user posted image user posted image , vsaj eni se zdi, no.

no, zdaj v drugo bo pa tudi zravenuser posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.9.2008 15:40:04   
VRTNICA84
Ojla!

Tudi moj user posted image  se je odločil, da bo šel zraven. Tega sem zelo vesela.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.9.2008 17:05:46   
AnciM
Moj je bil ves čas zraven. Še ko sem hodila med popadki se je sprehajal z menoj. Na koncu pa so mu solze prišle v oči, ko je zaslišal svojega sinka. Res ganljiv trenutek. Najbolj zabavno pa je bilo, ko je vsem razlagal kako grozen je porod za žensko, jaz se pa spomnim le, da sem dobila svojo štručko v naročje.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.9.2008 17:18:46   
Čarli08
Moj si ne upa; in ga ne bom silila.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.9.2008 17:45:49   
watershine
joj... kok lepo... mi je šlo kr malo na jok ko sem tole brala... moj je skeptik, ampak mene je groza če pomilslim da bom tam sama tko da sm se odločila da če ne bo hotu it bo šla pa moja mami zravn... bomo vidl... ma pa še dober mesec časa da se odloči (si premisli)... bi mu najraj vaše poste dala za prebrat user posted image

no hvala za tako lepo opisane izkušnje

LP

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?