bodoča
|
Evo še ena, ki ima nespečega otročka. Glih kar sem bila pri njemu, ker se je zbudil in začel jokat, no zdaj sem ga uspela potolažit z vodo, vem pa, da bo ponoči še vsaj 1x hotel mleko. Meni je groza to vstajanje in bedenje, OK prej je še šlo, ko sem bila še doma, zdaj ko pa je treba v službo, me je pa včasih kar strah noči. Star je 13 mesecev in gre spat med 20 in 21 uro, takrat popije flašo in potem, če je dobra noč se zbudi še 1x, če pa je slaba noč pa 2x za flaško, vmes pa itak zelo slabo spi in se premetava in stoka,... največja grozljivka je pa takrat, ko ponoči popije flaško in kjub temu ne zaspi nazaj in potem bedima včasih pol noči. Mali poln energije, bi se igral, jaz pa komaj gor gledam. Glede atijeve pomoči je pa pri nas tako, da prej ko sem bila na porodniški, ga nisem hotela obremenjevat z bedenjem, ker ima vsakodevno kar veliko kilometrov za prevozit (med vikendi mi je pomagal). Zdaj, ko pa jaz tudi že hodim v službo, je pa za daljše obdobje službeno odsoten, tako da sma z malim sama. Ah, saj bo bolje. Zdaj ne spimo, ker mali nočejo spat, ko bojo najstniki pa ne bomo spale, ker bomo čakale, da pridejo iz zabave domov . Pa lahko noč .
< Sporočilo je popravil bodoča -- 26.9.2008 22:28:18 >