|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stripi
9.9.2008 14:34:43   
Volga
Povejte mi, tisti, čigar otroci tam okoli pet-sedem let stari prebirajo stripe, kaj zaene jim kupujete? Oz. kaj zaene se sploh dobi pri nas? O.K., imaš Mikijev zabanik, pa Asterix Obelix, vendar to so take štiri debelejše knjige, če se ne motim, če obstaja še v kakšni stripovski različici, me popravite. In to je po moje to, kar se tiče stripov v slovenščini. Taličnega Toma oz. Lucky Luka ni za dobit, pa še to, če že, je v hrvaščini, je treba potem še prevajat zraven. Razni Spdermani so tudi samo v hrvaškem jeziku, edino Ninje so bile nekaj časa v slovenščini, samo je bil zelo bogi strip tisto.

torej, katere stripe je moč dobiti v slo jeziku, primerne za 5-7 letnike, tam nekje no?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stripi
9.9.2008 14:57:06   
nuala
Babica pošlje Tom in Jerry-ja v slovenščini ( kupi v Ljubljani, po moje v Merkatorju ) in Miki Miško tudi v Slovenščini. Pa Ninđa želve je pošiljala, no, tam res ni bilo veliko za brati.
Drugače pa beremo še grškega Spidermena.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2008 19:33:03   
Šarki
jest sm full brala od mikija mustra, sam so knjige.... 

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.9.2008 20:06:45   
Jančika_
Moj tast je za naša dva nabavil celotnega Mikija Mustra (za čez nekaj let, zdaj sta še daleč od branja). Vezano, kakšnih 30 knjigic, v škatli, meni je všeč. To je kupoval kot naročnik nekega časopisa. Za drugo pa ne vem.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2008 20:14:39   
Nikica
V knjižnici imajo v angleščini še stripe Snoopy, Garfild, pa vse od Miki Mustra. Fajn je knjiga kot strip Snežek, pa še knjiga Gozdni prijatelji. Drugače pa se v hrvaškem jeziku dobijo še pri nas stripi Garfild in enkrat sem videla Power Rangers. V slovenščini pa vem zate, katere so omenile predhodnice. Nevm, zakaj se ne da več dobiti stripa Ninja želve.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 10:04:10   
cuddy
Ojla.
Ne vem kako je z nakupi stripov, ker jih raje vzamem v knjižnici. Doma imam pa zibrko Mikija Mustra. Zase user posted image .

Drugače se v knjižnicah dobi priljubljen TinTIn. To je zgodbica o enem fantu, ki je mladi detektiv, družbo mu dela kužek. Asterix in Obelix, Miki MUster to je klasika. Da se še dobit Snoopya pa Garfielda sam to je večinoma v angleščini.
Sem pa brala kot otrok Dogodivščine (enega) Kljukca (ne morem se spomnit točnega naslova-na cobissu pa žal ne morem pogledat ker ne dela). So sicer slikice pa spodaj besedilo, vendar je zelooo dober. Humoren.
Bolj primeren za fante, ker je pustolovski bolj, ampak jaz sem ga požirala. Ga še vedno rada prebiram.

Lp

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2008 10:26:58   
cuddy
No Dogodivščine lažnivega Kljukca so.
Pa tud Hribci od Mančka niso slabi.

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2008 10:30:12   
Volga
Aha, hvala za tole. Lucky Luka pa potem očitno res ni za dobiti v naših kioskih, četudi je v hrvaščini. žalostno.

(odgovor članu cuddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?