|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali škodi??
10.3.2005 13:52:03   
POLY77
A se še katera pregreši glede kave?Jaz spijem 1 na dva dni, pa mam kar mal slabo vest.
Pa še to me zanima, eni so mi rekli,da preveč UZ škodi :duda: jaz mislim, da mu nič ne škodi?Mi katera ve povedat kaj več?

Hvala :nosecka: Poly77+:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali škodi??
10.3.2005 13:57:03   
bambi
Poly, jaz imam tako nizek pritisk, da brez 1 kave na dan ne bi mogla hodit, zato si jo vsak popoldan privoščim. 1 ali 2 kavi na dan ne škodita, več pa ni priporočljivo.
Tudi UZ otročku baje ne škodi...

LP BAmbi:nosecka:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali škodi??
10.3.2005 13:59:18   
Anonimen
Men je tud gin reku, da 1-2 kavici na dan nista tko škodljivi. no...kava sama po sebi ni med zdravimi živili, a ne? Jaz sem jo nehala pit, ko sem zvedela, da sem noseča. In sicer mi je groooozno smredla...zaradi slabosti. Proti koncu nosečnosti pa sem jo začela zopet piti.
Jaz bi rekla, da se izogibaj pitju na prazen želodec.:)

(odgovor članu POLY77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali škodi??
10.3.2005 14:02:02   
NENAJANI
Mene bi brez kave pobralo!!!!!! Ker imam grozno nizek pritisk in bi verjetno dol padla! Popijem pa res samo eno, mogoče dve dnevno! Menim, da to ne škoduje!!!:zmeden2:
Glede UZ pa tole: Če bi škodovalo otročku, ga verjetno ne bi delali!!!!:zmeden2: Ga poznajo že toliko časa, da je izpopolnjen do natankosti in ne škoduje ker se žarki odbijajo od bebe in tako ga vidimo na ekrančku!
:angel:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali škodi??
10.3.2005 14:05:34   
dory
Skodi?? Nikakor...jaz sem jo popila vsak dan po dve skodelici...zaradi nizkega pritiska...zaradi tega imet slabo vest in se sekirat je nesmisel...tisto energijo rajs usmeri v pozitivne misli in malega :duda:

pa pobozaj busija

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali škodi??
10.3.2005 14:09:36   
Gina
Enako kot teja.

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali škodi??
10.3.2005 14:11:55   
Janika
Za kavo ne vem ker je ne pijem nikoli. Glede UZ pa sem izvedela od moje G, da mu nizkofrekvenčni to je ta navaden ne skodi niti ga ne moti, medtem ko 3D UZ in te razne barvne variante pri kaksnih bolj kompleksnih preizkavah pa ga motijo

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali škodi??
10.3.2005 14:12:13   
saba
jaz tudi popijem 1 kavo na dan, zjutraj, ki čene ne pridem k sebi, pa še pritisk mam vedno na tleh.

bolj škodi nizek pritisk kot skodelica kave.

torej dober srk vam želim:kava:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ali škodi??
10.3.2005 16:45:49   
špelin@
Prosim te, kar brez slabe vesti ;) Jaz spijem vsako jutro nekaj požirkov kave in po kosilu tudi - vsega skupaj je torej na dan le za eno majhno "dozico", ampak mi pa zelo paše :bravo:

Moj G pravi, da UZ ne škodi.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ali škodi??
10.3.2005 16:58:26   
cmokec
Tudi jaz dnevno popijem dve :kava:. Pri prvi :nosecka: sem imela pritisk tako nizek, da mi je G. priporočala turško :kava: zjutraj na tešče. Pa je bilo vse v redu.

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ali škodi??
10.3.2005 20:26:43   
hugolina
Meni pa ravno sedaj odkar sem noseča kava fuuuull paše, prej mi je pa smrdela. A ni to zanimivo. Tko da spijem dve sigurno, kakšen dan tudi po tri, no samo takrat se mi pa mal vrtet začne, tko da dve je pa kar ritual.

(odgovor članu POLY77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?