ali škodi?? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

POLY77 -> ali škodi?? (10.3.2005 13:52:03)

A se še katera pregreši glede kave?Jaz spijem 1 na dva dni, pa mam kar mal slabo vest.
Pa še to me zanima, eni so mi rekli,da preveč UZ škodi :duda: jaz mislim, da mu nič ne škodi?Mi katera ve povedat kaj več?

Hvala :nosecka: Poly77+:duda:

bambi -> ali škodi?? (10.3.2005 13:57:03)

Poly, jaz imam tako nizek pritisk, da brez 1 kave na dan ne bi mogla hodit, zato si jo vsak popoldan privoščim. 1 ali 2 kavi na dan ne škodita, več pa ni priporočljivo.
Tudi UZ otročku baje ne škodi...

LP BAmbi:nosecka:

Anonimen -> ali škodi?? (10.3.2005 13:59:18)

Men je tud gin reku, da 1-2 kavici na dan nista tko škodljivi. no...kava sama po sebi ni med zdravimi živili, a ne? Jaz sem jo nehala pit, ko sem zvedela, da sem noseča. In sicer mi je groooozno smredla...zaradi slabosti. Proti koncu nosečnosti pa sem jo začela zopet piti.
Jaz bi rekla, da se izogibaj pitju na prazen želodec.:)

NENAJANI -> ali škodi?? (10.3.2005 14:02:02)

Mene bi brez kave pobralo!!!!!! Ker imam grozno nizek pritisk in bi verjetno dol padla! Popijem pa res samo eno, mogoče dve dnevno! Menim, da to ne škoduje!!!:zmeden2:
Glede UZ pa tole: Če bi škodovalo otročku, ga verjetno ne bi delali!!!!:zmeden2: Ga poznajo že toliko časa, da je izpopolnjen do natankosti in ne škoduje ker se žarki odbijajo od bebe in tako ga vidimo na ekrančku!
:angel:

dory -> ali škodi?? (10.3.2005 14:05:34)

Skodi?? Nikakor...jaz sem jo popila vsak dan po dve skodelici...zaradi nizkega pritiska...zaradi tega imet slabo vest in se sekirat je nesmisel...tisto energijo rajs usmeri v pozitivne misli in malega :duda:

pa pobozaj busija

Gina -> ali škodi?? (10.3.2005 14:09:36)

Enako kot teja.

Janika -> ali škodi?? (10.3.2005 14:11:55)

Za kavo ne vem ker je ne pijem nikoli. Glede UZ pa sem izvedela od moje G, da mu nizkofrekvenčni to je ta navaden ne skodi niti ga ne moti, medtem ko 3D UZ in te razne barvne variante pri kaksnih bolj kompleksnih preizkavah pa ga motijo

saba -> ali škodi?? (10.3.2005 14:12:13)

jaz tudi popijem 1 kavo na dan, zjutraj, ki čene ne pridem k sebi, pa še pritisk mam vedno na tleh.

bolj škodi nizek pritisk kot skodelica kave.

torej dober srk vam želim:kava:

špelin@ -> ali škodi?? (10.3.2005 16:45:49)

Prosim te, kar brez slabe vesti ;) Jaz spijem vsako jutro nekaj požirkov kave in po kosilu tudi - vsega skupaj je torej na dan le za eno majhno "dozico", ampak mi pa zelo paše :bravo:

Moj G pravi, da UZ ne škodi.

:rozica::rozica::rozica:

cmokec -> ali škodi?? (10.3.2005 16:58:26)

Tudi jaz dnevno popijem dve :kava:. Pri prvi :nosecka: sem imela pritisk tako nizek, da mi je G. priporočala turško :kava: zjutraj na tešče. Pa je bilo vse v redu.

hugolina -> ali škodi?? (10.3.2005 20:26:43)

Meni pa ravno sedaj odkar sem noseča kava fuuuull paše, prej mi je pa smrdela. A ni to zanimivo. Tko da spijem dve sigurno, kakšen dan tudi po tri, no samo takrat se mi pa mal vrtet začne, tko da dve je pa kar ritual.

Stran: [1]