Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NS & letni dopust in bolniška 10.3.2005 12:53:30
|
|
|
|
AKŠ
|
pozdravljena dekleta.... imela bi kar nekaj vprašanj. Danes sem bila na UZ in mi je moja G rekla da je vse OK, da se plodek lepo razvij (velik je že 10mm in videla sem tudi srček ki utripa)...pošasi se bom morala naročiti na nuhalno, pa me zanima, katerega priporočate...ali kar v porodnišnici LJ ali Strahovo iz Domžal..... drugo pa me zanima nekaj, glede na to, da ima nekaj problemov z sedenjem...na dolovnem mestu kar naprej sedim in me v spodnjem delu trebuha po dobrih treh urah začne močno boleti spodnji del trebuha, zato mi je moj G do 31.3.odprla bolniško....takrat imam ponovni pregled in nato bova videli kako naprej.... sedaj pa me zanima nekaj....če se zgodi, da ostanem v bolniški do konca, kdaj bi bilo najbolje koristiti še letni dopust (imam še celega -21 dni). Ali se splača to izkoristiti prej, pa greš pol v bolniško, al se ga splača malo prišparat in ga koristiš pred porodniško, ter kaj to pomeni za višino tolarčkov porodniške? Rok pa naj bi imela 21.10.... Vem da je vpršanje malo čudno, ampak me res zanima, ka oste storile ve... A mi lahko katera svetuje?
|
|
|
|
NS & letni dopust in bolniška 10.3.2005 12:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo: :bravo: :bravo: za pikico Jaz ti toplo priporočam dr. Strahovo. Pregled stane 12.000 SIT. Glede dopusta pa pojdi pogledat malo na Družinska zakonodaja...tam se najde en kup uporabnih stvari :)-
|
|
|
|
NS & letni dopust in bolniška 10.3.2005 14:06:32
|
|
|
|
lucy32
|
hej najprej za NH ti priporočam Strahovo, full je uredu, kar pokliči jih in se naroči. Glede bolniške pa tako, tudi jaz sem od drugega meseca na bolniški -rizična ampak imam še star dopust 12 dni in mislim skupaj izkoristiti tega starega in 10 dni novega kolikor ga ne moreš prenesti v naslednje leto in to v maju, zato ker pri dinarčkih se kar pozna, sploh če imaš nižji neto in po dogovoru še dodatke, ki jih ko si na bolniški in za porodniško nihče ne upošteva. Upam da sem kaj pomagala razmisli. Lp:kuza::miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?