AKŠ -> NS & letni dopust in bolniška (10.3.2005 12:53:30)
|
pozdravljena dekleta.... imela bi kar nekaj vprašanj. Danes sem bila na UZ in mi je moja G rekla da je vse OK, da se plodek lepo razvij (velik je že 10mm in videla sem tudi srček ki utripa)...pošasi se bom morala naročiti na nuhalno, pa me zanima, katerega priporočate...ali kar v porodnišnici LJ ali Strahovo iz Domžal..... drugo pa me zanima nekaj, glede na to, da ima nekaj problemov z sedenjem...na dolovnem mestu kar naprej sedim in me v spodnjem delu trebuha po dobrih treh urah začne močno boleti spodnji del trebuha, zato mi je moj G do 31.3.odprla bolniško....takrat imam ponovni pregled in nato bova videli kako naprej.... sedaj pa me zanima nekaj....če se zgodi, da ostanem v bolniški do konca, kdaj bi bilo najbolje koristiti še letni dopust (imam še celega -21 dni). Ali se splača to izkoristiti prej, pa greš pol v bolniško, al se ga splača malo prišparat in ga koristiš pred porodniško, ter kaj to pomeni za višino tolarčkov porodniške? Rok pa naj bi imela 21.10.... Vem da je vpršanje malo čudno, ampak me res zanima, ka oste storile ve... A mi lahko katera svetuje?
|
|
|
|