|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: stranka Zares in spot
9.9.2008 12:58:26   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

user posted image  Že vidm, uni k ste za bolj proti levo vam je reklama huda, unim za proti desno pa beden populizem in podobnouser posted image  

Bom probala bit objektivna; spot je hud z vidika glasbe, besedila,... Reklama pa izvirna, tukej nimaš kaj rečt.

Da je to pihanje na dušo volilcem s temo/ obljubo, iz česar itak ne bo nič, če pride Zares na oblast... brez dvoma tud to.

Pomojem so se dobro spomnil, v smislu usmerjanja pozornosti nase, ne vem, pa če bodo koga "spreobrnil".




user posted image


se strinjam user posted image  zelo dobro napisano....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: stranka Zares in spot
9.9.2008 13:27:46   
Anonimen
Mislim, da preveč osebno jemljete vse skupaj. Recimo, da mi je Zares od vseh opozicijskih strank še najbolj konkretna in najverjetneje, da se bo znašla v mojem ožjem izboru, ko se bo odločalo komu dati glas, ampak ne mi kvasit s takimi patetičnimi spoti - inventivnost oz, originalnost spota sigurno ni razlog, da bi jim dal svoj glas, prazne obljube delajo dolg in vsi vemo koliko so naše (ma ne samo naše) vrle politične stranke dosledne pri izvajanju svojega političnega programa.

In potem imamo tukaj še Nikolovskega, ki kao repa o sociali. Mislim, če že pripadaš žanru, ki je še edini sposoben družbeno-politične kritike, potem se ne šlihtaj se nobeni klinčevi stranki ker dobro veš, da je politika ena vlka ****. In dobro veš, da tem istim, ki so te angažirali, ali si se jim sam ponudil, socialna kulisa v spotu služi samo zato, da prebudijo čustva proletariata. Za pridobivanje volivcev - izvrstna taktika. Na to temo, od kolegov hip-hoperjev, so recimo Eyeceeou, Samo Boris in Valterap, svoje povedali dosti bolj angažirano, kritično, direktno in precej manj hinavsko in zlagano. Ne, oni niso potrebovali Zaresa, da jih ljudje slišijo. Kdor hoče vedeti in kdor hoče slišati, to lahko tudi brez političnih spotov.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: stranka Zares in spot
9.9.2008 16:07:03   
LoCa
in zdej mi ti povej realno, kaj se spremeni, če neki zarepaš. neglede na to, kdo si al pa če zarepaš dobro al slabo. al pa če ne zarepaš, se pač drugače izraziš. nič. mislim to na tem nivoju, kot so volitve. lahko spodbudiš debato, med neko ožjo skupino, pa še to ne, ker taki imajo več ali manj tudi svoje mnenje. meni je čisto jasno kaj si ti hotel/a povedat s tem postom, ampak totalno sfaljen kontekts volitev. si pač apriori strankam. kdo pa ni?
pa tudi dvomim da bo kdo eno stranko volil samo zato, ker mu je spot dober.
****t ga, janše pa tudi ne mislim več gledat. mogoče pa da ti preveč osebno vse to jemlješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: stranka Zares in spot
9.9.2008 18:10:05   
Anonimen
Spoti so samo ena izmed oblik komuniciranja, njihov vpliv na glasovalno telo rahlo zanemarjaš. Je samo en način vplivanja na javnost, verjetno si večina zaradi tega res ne bo izoblikovala končnega mnenja o tej stranki, pozabljaš pa da se v spotu preko "revščine, bolezni in trpljenja" direktno nagovarja relativno širok sloj ljudi. In ko se človek v vsaj enem izmed tega Zaresovega svetega trojstva prepozna, zaigrajo čustva. Kot sem rekel, taktično odlično izbrana poteza.

Nikolovski dečko pa sigurno ni bedak, zna se dobro promovirat.

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrtec
Siana

Se je vaš otrok hitro navadil vrtca?

Da (83%)

Ne (17%)


Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!