|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barva vozička
10.3.2005 11:25:15   
Bonbonček
Lepo pozdravljene!

Mene pa zanima kako so vam kaj všeč letošnje barve Peg perega- P3: mi se namreč odločamo za nakup pa nimam pojma katero barvo bi vzeli za drugi voziček (imamo pa dečkota).
Prosim za mnenja!!

Pa še to sicer smo se zdaj odločili za P3, čeprav sem se bolj nagibala k pramette, in to zato, ker bo naš star konec meseca že 6m pa se mi zdi, da bi bil P3 dovolj. Kaj pa ve mislite?

Lp:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Barva vozička
10.3.2005 12:13:26   
Maxica
Jaz imam P3 že od vsega začetka in sem z njim ful zadovoljna. Imam ga v rdeče-bež kombinaciji. Za barve poglej kar na Peg peregovo stran, boš najbolj na tekočem!

(odgovor članu Bonbonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Barva vozička
10.3.2005 12:14:33   
rainbow
O novih modelih in barvah sicer ne vem nič, imamo starega, definitivno pa je treba nabavit čim bolj praktičnega, da ga lahko vržeš v avto in greš.

Verjetno tako misliš marelo, ne?

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Barva vozička
10.3.2005 12:19:37   
LUBA
Mi se tudi odločamo o nakupu P3 za poleti. Meni je všeč tisti oranžno bež kombinacija, je zelo dober material. Tudi mi imamo dečkota, bo pa bolj v živih barvah saj ni nujno da morajo biti fanti pa v modrem.:bravo:

LP :metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Barva vozička
10.3.2005 13:03:07   
Anonimen
Rdeča je ful pozitivna barva :bravo:
Deluje pomirjujoče na otročka in mu hkrati daje pozitivno energijo :bravo:
Našemu fantu smo kupili rdeče vozilo :)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Barva vozička
10.3.2005 13:12:42   
Anonimen
Najbolje, da kupiš takega, ki ti je všeč...

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Barva vozička
10.3.2005 13:55:57   
rouzi
MI IMAMO TUDI RDEČEGA, PA ŠE NE VEMO AL BO PUNČKA AL FANTEK. SE MI ZDI FUL LEP RDEČ ZA FANTKA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Barva vozička
10.3.2005 14:11:38   
Bonbonček
Ja saj mi smo bili tudi za rdecega samo je letošnji tako zelooo rdeč pa še s srebrno kombiniran tako, da ni je lanski bolj všeč. Ampak kaj ko imajo ( vsaj v BC in tudi na Soncku) samo nove barve. Oranzni mi je pa bil (na slikah) tudi všeč, ko pa sem ga videla v živo pa ne - zato ker ima vmes Živo modro črto!! Meni to ne gre glih skupaj.:zmeden:
Tako, da smo zaenkrat na tistem ki ima kombinirano temno sivo s svetlo sivo - no ja nekaj podobnega - pa se mi zdi malo pretemen za poleti.
Ja saj vem da kompliciram!!!:bravo::bravo::bravo:

Lp vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
10.3.2005 15:01:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Barva vozička
11.3.2005 9:35:15   
malika
meni je pri čisto vsakem vozičku favorit rdeča barva, ne glede na spol otroka.

Ampak žal sama nimam rdečega :((

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Barva vozička
12.3.2005 21:20:10   
Anonimen
jaz mam tudi rdecega9nebesa
drugace pa mi je od teh P3 najbolj lep oranzen-sem ga zadnic ravno v bc gledala:love:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Barva vozička
13.3.2005 20:57:18   
Anja167
N evm, kakšne so nove barve, bi pa rekla samo toliko, da temne barve pri njihovih vozičkih zelo grejejo. Mi imamo temno modrega in smo preživljali celo zimo s 5 do 10 stopinjami več v vozičku, kot je bilo zunaj. Za poleti bi torej priporočala svetle barve.

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.