Barva vozička (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Bonbonček -> Barva vozička (10.3.2005 11:25:15)

Lepo pozdravljene!

Mene pa zanima kako so vam kaj všeč letošnje barve Peg perega- P3: mi se namreč odločamo za nakup pa nimam pojma katero barvo bi vzeli za drugi voziček (imamo pa dečkota).
Prosim za mnenja!!

Pa še to sicer smo se zdaj odločili za P3, čeprav sem se bolj nagibala k pramette, in to zato, ker bo naš star konec meseca že 6m pa se mi zdi, da bi bil P3 dovolj. Kaj pa ve mislite?

Lp:sloncek:

Maxica -> Barva vozička (10.3.2005 12:13:26)

Jaz imam P3 že od vsega začetka in sem z njim ful zadovoljna. Imam ga v rdeče-bež kombinaciji. Za barve poglej kar na Peg peregovo stran, boš najbolj na tekočem!

rainbow -> Barva vozička (10.3.2005 12:14:33)

O novih modelih in barvah sicer ne vem nič, imamo starega, definitivno pa je treba nabavit čim bolj praktičnega, da ga lahko vržeš v avto in greš.

Verjetno tako misliš marelo, ne?

LP

LUBA -> Barva vozička (10.3.2005 12:19:37)

Mi se tudi odločamo o nakupu P3 za poleti. Meni je všeč tisti oranžno bež kombinacija, je zelo dober material. Tudi mi imamo dečkota, bo pa bolj v živih barvah saj ni nujno da morajo biti fanti pa v modrem.:bravo:

LP :metulj:

Anonimen -> Barva vozička (10.3.2005 13:03:07)

Rdeča je ful pozitivna barva :bravo:
Deluje pomirjujoče na otročka in mu hkrati daje pozitivno energijo :bravo:
Našemu fantu smo kupili rdeče vozilo :)-

Anonimen -> Barva vozička (10.3.2005 13:12:42)

Najbolje, da kupiš takega, ki ti je všeč...

rouzi -> Barva vozička (10.3.2005 13:55:57)

MI IMAMO TUDI RDEČEGA, PA ŠE NE VEMO AL BO PUNČKA AL FANTEK. SE MI ZDI FUL LEP RDEČ ZA FANTKA!!!

Bonbonček -> Barva vozička (10.3.2005 14:11:38)

Ja saj mi smo bili tudi za rdecega samo je letošnji tako zelooo rdeč pa še s srebrno kombiniran tako, da ni je lanski bolj všeč. Ampak kaj ko imajo ( vsaj v BC in tudi na Soncku) samo nove barve. Oranzni mi je pa bil (na slikah) tudi všeč, ko pa sem ga videla v živo pa ne - zato ker ima vmes Živo modro črto!! Meni to ne gre glih skupaj.:zmeden:
Tako, da smo zaenkrat na tistem ki ima kombinirano temno sivo s svetlo sivo - no ja nekaj podobnega - pa se mi zdi malo pretemen za poleti.
Ja saj vem da kompliciram!!!:bravo::bravo::bravo:

Lp vsem!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.3.2005 15:01:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

malika -> Barva vozička (11.3.2005 9:35:15)

meni je pri čisto vsakem vozičku favorit rdeča barva, ne glede na spol otroka.

Ampak žal sama nimam rdečega :((

Anonimen -> Barva vozička (12.3.2005 21:20:10)

jaz mam tudi rdecega9nebesa
drugace pa mi je od teh P3 najbolj lep oranzen-sem ga zadnic ravno v bc gledala:love:

Anja167 -> Barva vozička (13.3.2005 20:57:18)

N evm, kakšne so nove barve, bi pa rekla samo toliko, da temne barve pri njihovih vozičkih zelo grejejo. Mi imamo temno modrega in smo preživljali celo zimo s 5 do 10 stopinjami več v vozičku, kot je bilo zunaj. Za poleti bi torej priporočala svetle barve.

Stran: [1]