Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 11:00:02
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz sem ju seveda dojila, kolikor sem pa mogla dodat, sem pa jima dajala v Aventovih navadnih stekleničkah. Pa nista imela nikoli krčev. JAz mislim, da če ima otrok krče, mu ne pomaga nobena "šmeki peki" flaška
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 11:44:45
|
|
|
|
simin
|
JAz mislim, da če ima otrok krče, mu ne pomaga nobena "šmeki peki" flaška [/quote] res je! krče imajo dojeni in nedojeni otroci, tko da izbira flaške nima veze.
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 13:36:25
|
|
|
|
Naja30
|
Po vseh izkušnjah z različnimi vrstami flašk ne verjamem več v njihove "magične" sposobnosti. Kot je že napisano, če ima otrok krče, jih pač mora dati čez. Drugače pa sem bila najbolj zadovoljna z nukovimi, vsaj kar se tiče tega, da so malo manj puščale.
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 14:34:26
|
|
|
|
matic0105
|
Nam so bolj ustrezale aventove. Nukove se tko čudno "ukrivijo" - sploh nimajo prave oblike, ko dojenček vleče. Vsaj pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 14:47:17
|
|
|
|
Dashenka
|
Ne vem ali so pomagale stekleniške in culji od Aventa in pa adaptirano mleko (moja hči je gor zrasla na Aptamil Comfortu) - krčov oz. kolik ni imela niti en sam dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2008 14:53:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 7.9.2008 15:24:28
|
|
|
|
jajula
|
naša je tud mela krče čeprav smo uporabljati aventove airflex cuclje, tko da mislim da nima veze s flaško. drgač pa ne preveč zaloge flašk delat ker mogoče tvojim dojenčkom aventov cucl ne bo odgovarjal in boste moral menjat.
|
|
|
|
RE: Stekleničke proti krčem 8.9.2008 9:38:46
|
|
|
|
ANIME
|
Hvala za pomoč in odgovore ... tole me je malo potolažilo :)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?