Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kako ste spoznale svoje partnerje? 10.3.2005 10:36:45
|
|
|
|
Blink1
|
Na poslovilni čagi mojega bivšega....Že tudi povedana zgodba:bravo:
|
|
|
|
Kako ste spoznale svoje partnerje? 10.3.2005 11:35:53
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
No, jaz sem pa prepričana, da sva si midva usojena. Živela sva v isti stolpnici sredi Maribora, pa se nisva poznala, saj sem jaz sedem let starejša in smo se s starši odselili, ko sem bila stara devet let.V najstniških letih sem bila na smrt zaljubljena v osebo z ENAKIM imenom in priimkom. Je trjalo kar nekaj let, vendar je bilo z moje strani mnogo bolj intenzivno. Se zdaj hecam, da sem ime in priimek poznala, pa sem mislila, da je že pravi. Moja sestra se je poročila z njegovim bratrancem dve leti prej, preden sva se spoznala. Spoznala pa naju je moja najboljša prijateljica, ki je bila takrat njegova sodelavka. Crknil mi je namreč računalnik, on pa se na njh spozna. Najprej sva bila samo prijatelja (sem ga morala malo počakat, ker je bil še prezelen :)- ), po treh letih pa je zagorelo in to močno. Pa še danes gori. če ni to preveč naključij....:) LP Pi-kica
|
|
|
|
Kako ste spoznale svoje partnerje? 10.3.2005 11:47:41
|
|
|
|
maruškaD
|
Ker vidim da vas je še nekaj takih, me ni več sram. V gostilni sva se spoznala (jaz enkrat za spremembo trezna :ups:). Je rekel, da me bo poklical (ko je odhajal domov - pa sem si mislila - kako me boš poklical tele - če pa nimaš moje telefonske? Pa se je ful potrudil, da jo je dobil(izvedela kasneje), ker me je naslednji dan poklical.) Od takrat nerazdružljiva. Ne vem če sva si usojena - to bom še videla. Eden brez drugega ne moreva - ko sva pa skupaj sva pa kot pes in mačka. :):)
|
|
|
|
Kako ste spoznale svoje partnerje? 10.3.2005 12:22:26
|
|
|
|
*missy*
|
Midva sva bila sošolca na gim. in sva začela hodt že marca v 1. letniku - očitno sva si usojena ker bova 21. skupaj že 5 let!!! Moram pa priznat da se je res trudu da bi me dobil - me je tko lepo (srednješolsko) osvajal!!:bravo::bravo: Vsi me sprašujejo če mi je žal ker je bil moj prvi resni fant in da (če bova za zmeri skupi) mi ne bo žal da jih nisem kaj več "preizkusla" - ampak morm rečt da mi ni prav nič - ko se dva ki sta si usojena najdeta je vseeno kdaj in kje!!:bravo::bravo:
|
|
|
|
Kako ste spoznale svoje partnerje? 10.3.2005 12:28:09
|
|
|
|
Žan Luka
|
Midva sva se spoznala na rally dirki:)-:bravo:.Zdaj sva skupaj že skoraj 5 let, in tudi druga obletnica poroke se bliža :bravo:! Prej sva pa bila nekaj let samo prijatelja!!
|
|
|
|
Kako ste spoznale svoje partnerje? 10.3.2005 12:29:17
|
|
|
|
BokiMB
|
V diskoteki. Stara sva bila jaz 16 in on 17 let. Takrat sva samo srala, pa potem še nekaj krat, kar je trajalo nekaj let, nazadanje (in bolj resno) sva spet prišla skupaj pred tremi leti. Jaz sem bila takrat stara 26 in on 27 let.
|
|
|
|
Kako ste spoznale svoje partnerje? 10.3.2005 14:46:56
|
|
|
|
Blink1
|
Hi hi Boki:bravo::bravo: Srala:)-:)-
|
|
|
|
Kako ste spoznale svoje partnerje? 11.3.2005 9:55:40
|
|
|
|
ninocka
|
to bi mogla pa na simobil sporočit - vaju bodo mogoče še pr poroki sponzoriral :):):)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?