Pikapolonica -> Kako ste spoznale svoje partnerje? (10.3.2005 8:58:28)
|
Jaz sem bila pa ravno v obdobju, ko so mi vsi govorili, da ga bom spoznala ali v službi ali pa v fitnes centru, ker sem bila non-stop tam. In res sem ga. Sem namreč fizioterapevtka v zdravilišču in moj :love: je takrat ravno prišel tja na terapijo. Nikoli ne bom pozabila, da je bila sreda, ura je bila 7 zjutraj in da sem bila ful sitna, ker sem videla da bom morala že navsezgodaj delati. No, in se je začelo... Beseda je dala besedo, ugotovila sva, da sva oba samska, blizu doma... Samo si pa v začetku nisem niti najmanj mislila, da bova nekoč poročena in imela celo pupiko. Sem bila namreč zaljubljena v nekoga drugega. Pa se je zelo trudil in čez kakšne tri tedne sem se zjutraj zbudila z enim takšnim groznim občutkom v želodcu, da če se pa v tistem trenutku ne bom odločila, ga bom izgubila... In tako sva začela najino pot... Še ena zanimivost. Rojena sva samo 12 ur narazen in to v isti porodnišnici. In zdaj se vedno hecava, da sva si, ko sva šla z najinima mamicama domov, pomahala in si rekla: SE VIDIVA ČEZ 29 LET!!!!!! :pika:
|
|
|
|